Μενού
  • Α-
  • Α+

Με διάθεση αποκαλύψεων εμφανίστηκε ο Σάκης Κατσούλης μαζί με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην πρωινή εκπομπή του Alpha «Happy Day». Συγκεκριμένα, ο νικητής του περσινού Survivor αναφέρθηκε στις χρηματικές αμοιβές που υπάρχουν ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές.

Οταν ρωτήθηκε από την Σταματίνα Τσιμτσιλή σχετικά με τα ποσά που λαμβάνουν κάθε βδομάδα οι Διάσημοι παίκτες, ο Σάκης Κατσούλης επιβεβαίωσε πως οι αμοιβές μπορούν να φτάσουν και τα 10.000 ευρώ ανά άτομο. «Ισχύει ότι στους Διάσημους οι αμοιβές φτάνουν μέχρι και τα 10.000 ευρώ την εβδομάδα. Η αλήθεια είναι ότι τα συμβόλαια των επωνύμων δεν τα γνωρίζουμε, ο καθένας είχε το δικό του συμβόλαιο, ο καθένας υπογράφει μόνος του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης.

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ εγώ με την Μαριαλένα που πριν το παιχνίδι μας ξέρανε μόνο οι δικοί μας άνθρωποι να παίρνουμε τα ίδια χρήματα που θα παίρνατε και εσείς που είστε κάθε μέρα στην τηλεόραση καθημερινά και έχετε το κοινό σας», είπε ο Σάκης Κατσούλης. Και τέλος σχολίασε σχετικά με τις αμοιβές: «Όταν έγινε η παράταση στο Survivor δεν έγινε καμία προσαρμογή στις αμοιβές, ούτε καν που συζητήθηκε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA