Μενού
  • Α-
  • Α+

Η... συνήθεια που έγινε λατρεία τείνει να γίνουν τα περιστατικά έντασης στην καλύβα των Διασήμων στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης Survivor, με κύριο αντικείμενο σχολίων να είναι η Μυριέλλα Κουρεντή και μόνιμος... «γκρινιάρης» ο Βαλάντης. Τα νεύρα των Διασήμων παραμένουν τεντωμένα, με τις κακουχίες να τους φέρνουν στα όριά τους. Αυτή τη φορά αιτία καυγά ήταν ο τρόπος με τον οποίο θα έστηναν τις τσόχες για να κοιμηθούν. Ο Βαλάντης που τους άκουγε αναρωτήθηκε γιατί δεν τα κάνει μόνος του ώστε να μην έχει κανέναν ανάγκη καθώς έχει βαρεθεί, όπως είπε, να ακούει μονίμως απόψεις.

Και ενώ όλα αυτά συνέβησαν το βράδυ, η μέρα ξημέρωσε και οι παίκτες χάζευαν τη βροχή η οποία δεν τους επέτρεψε να ευχαριστηθούν, όσο είναι δυνατόν, τον ύπνο τους. Παράλληλα, η συζήτηση για τα όσα συνέβησαν στο συμβούλιο του νησιού έχει φουντώσει για τα καλά στην καλύβα με την Μυριέλλα Κουρεντή να τονίζει πως: «Ό,τι είπα το εννοούσα. Θα ήθελα να σου ζητήσω συγγνώμη για την τοποθέτηση μου ότι δεν χάρηκες».

«Η Μυριέλλα είναι απαράδεκτη. Έχω ακούσει από το στόμα της δυο φορές να μου ζητάει συγγνώμη, έχω φάει τρελή επίθεση λες και φταίω εγώ γι’ αυτά που κάνει εδώ στο νησί» είπε στην κάμερα της παραγωγής η Αθηνά Ευμορφιάδη. Τα νεύρα ανάμεσα στις δυο παίκτριες είχαν χτυπήσει «κόκκινο» και η ένταση μεταφέρθηκε και στον Βαλάντη ο οποίος τόνισε πως αρκετοί συμπαίκτες του δεν έχουν καταλάβει που έχουν έρθει καθώς κάποιοι φαίνεται να αναζητούν τον μπάτλερ τους.

Μετά τις βροχές που ζόρισαν αρκετά τους παίκτες ο Βαλάντης βγήκε για να μαζέψει φύλλα και να βελτιώσει έτσι το κατάλυμα τους. Βρήκε λοιπόν την ευκαιρία με αφορμή την καλή του πράξη να μαλώσει τους υπόλοιπους ότι όλο κάθονται και δεν βοηθούν σε τίποτα στην παραλία.

«Ήρθε κανείς μας να σου πει Βαλάντη σώσε μας;» του είπε η Μυριέλλα με εκείνον να βγαίνει έξω από τα ρούχα του και να φωνάζει «Είσαι αχάριστη, είσαι πολύ αχάριστη». Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας πήρε το μέρος της Μυριέλλας και αυτό δεν άρεσε καθόλου στον τραγουδιστή. «Εγώ θα κοιμηθώ στο κρύο σήμερα και μπορεί να πάθω πνευμονία, Λάμπρο μου. Κουράζεσαι από το καθισιό». «Κι εγώ το ίδιο Βαλάντη μου, το έχω αποδεχτεί, είναι παιχνίδι λέμε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA