Μενού
  • Α-
  • Α+

Αν και το ενδιαφέρον όλων κρατούσε το ποιος θα αποχωρήσει στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης Survivor, τελικά η ατάκα του Γιώργου Πιλίδη ήταν αυτή που «άναψε φωτιές» εγείροντας σημαντικά ερωτήματα για τον αθλητισμό στη χώρα μας και όχι μόνο. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού κι ενώ επί τάπητος είχε τεθεί μία αναφορά του Γιώργου Κατσαούνη περί «στησίματος» ενός αγωνίσματος από τους Μαχητές, ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον παγκόσμιο πρωταθλητή της πάλης, Γιώργο Πιλίδη, αν του είχε ζητηθεί ποτέ να στήσει αγώνα.

Διαβάστε ακόμη: Φάρμα: Η τραγουδίστρια, ο μπασκετμπολίστας και η μπαργούμαν - Αυτοί είναι οι τρεις νέοι παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι

Εκεί λοιπόν, ο Γιωρίκας Πιλίδης εξαπέλυσε «βόμβα» καθώς αποκάλυψε πως στο παρελθόν τον έχουν προσεγγίσει για να στήσει τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος! «Γιώργο η λέξη στημένο παιχνίδι για εμένα είναι πολύ βαριά. Γιώργο ναι, μου έχει ζητηθεί και μάλιστα σε τελικό ευρωπαϊκού. Δεν υπήρχε περίπτωση, δεν υπάρχει στο μυαλό μου αυτό, το διαγράφω τελείως, είναι ανούσιο», ήταν τα ακριβή λόγια του Γιωρίκα Πιλίδη, παγκόσμιου πρωταθλητή της πάλης.

Μάλιστα αυτές οι δηλώσεις του Γιώργου Πιλίδη στο Survivor, προκάλεσαν την αντίδραση των αρμόδιων αθλητικών Αρχών, με την Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος, Ηθικής και Δεοντολογίας να έχει αποφασίσει να καλέσει τον Πιλίδη για περαιτέρω εξηγήσεις. Οπως αναφέρουν πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η αυτεπάγγελτη έρευνα δείχνει, αφενός την σοβαρότητα των δηλώσεών του, αφετέρου το γεγονός ότι στην ΕΦΙΠΗΔ είναι αποφασισμένοι να πατάξουν φαινόμενα χειραγώγησης αγώνων. 

Ετσι, ο Γιώργος Πιλίδης, μετά την επιστροφή του από τον Αγιο Δομίνικο, θα κληθεί να δώσει απαντήσεις και να «ρίξει φως» στην υπόθεση. Αλλωστε αυτή την στιγμή παραμένει μετέωρο ποιος τον προσέγγισε και με ποιον τρόπο. Αυτό είναι που επιθυμεί και η Επιτροπή να διαλευκάνει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA