Μενού
  • Α-
  • Α+

Η μεγάλη στιγμή του γάμου της Ιουλίας και του Αστυνόμου Κουράκου έχει φτάσει στη σειρά του Mega Η Γη της Ελιάς με τη νύφη να είναι έτοιμη να ξεκινήσει για την εκκλησία μαζί με τον Ισίδωρο και τον Ιάκωβο.

Διαβάστε ακόμη: Η Γη της Ελιάς - Spoiler: Γαμήλιο ταξίδι στο Παρίσι για Ιουλία κι Αστυνόμο Κουράκο - Φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Ωστόσο, το τηλεφώνημα του Στάθη, ο οποίος βρίσκεται έξω από το σπίτι και κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να την ξανακερδίσει, αναστατώνει την Ιουλία, η οποία σίγουρα δεν τον έχει ξεχάσει όσο και αν προσπαθεί να προχωρήσει στη ζωή της. 

Προκειμένου να μην ανατραπούν όλα τελευταία στιγμή, θα επέμβει ο Ιάκωβος, ο οποίος θα προειδοποιήσει τον Στάθη να αφήσει ήσυχη την Ιουλία, αλλιώς θα έχει να κάνει μαζί του και είναι έτοιμος για όλα προκειμένου να την προστατέψει. 

Έτσι, ο γάμος της Ιουλίας με τον Αστυνόμο Κουράκο θα γίνει κανονικά με το ζευγάρι να αναχωρεί στη συνέχεια για γαμήλιο ταξίδι στο Παρίσι και τον Στάθη σε έξαλλη κατάσταση που δεν μπόρεσε να τη σταματήσει, να συγκρούεται με τον Ισίδωρο, ο οποίος θα τον προειδοποιήσει και εκείνος με τη σειρά του - σε έντονο ύφος - να μείνει μακριά της. 

Οι φωτογραφίες στη συνέχεια δίνουν μια μικρή γεύση από το γάμο του ζευγαριού, τον οποίο θα δει το τηλεοπτικό κοινό την ερχόμενη Κυριακή (16/01) στις 21.00 στο Mega.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA