Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στο επεισόδιο της Πέμπτης (20/1) στον «Σασμό» του Alpha, καθώς ο Πετρής θα πέσει νεκρός. Την ώρα, όμως, που οι τηλεθεατές που παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα το σήριαλ, είναι έτοιμοι να βάλουν τα κλάματα, ο ηθοποιός Κώστας Νικούλι, ο οποίος τον υποδύεται τον χαρακτήρα, κάνει πάρτι και το γιορτάζει.
Διαβάστε ακόμη: Σασμός - Επόμενα επεισόδια: Πιάνονται στα χέρια - Ο Αστέρης σκοτώνει τον Πέτρο
Στο πάρτι που έστησαν οι ηθοποιοί της σειράς το βράδυ της Τετάρτης (19/1) σε μπαρ της Αθήνας για τον Κώστα Νικούλι, έδωσαν το παρών η Σάντυ Χατζηιωάννου (Τζένης), ο Θανάσης Πατριαρχέας (Άγγελος), η Εριέττα Μανούρη (Σεμίνα), η Δανάη Παππά (Θεοδώρα), η Ευγενία Σαμαρά (Στέλλα), καθώς και άλλοι φίλοι του Πέτρου Βρουλάκη.

Όπως ήταν λογικό, η τούρτα με τη φωτογραφία του Πετρή του Σασμού, έκλεψε τις εντυπώσεις στο πάρτι για τον θάνατο του χαρακτήρα.
- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.