Μενού
  • Α-
  • Α+

Με περισσότερο από ένα μήνα στον αέρα του ΣΚΑΪ και μετρώντας αρκετές αποχωρήσεις τόσο από τους Διάσημους όσο και από τους Μαχητές, ήρθε η στιγμή για να φυσήξει αέρας ανανέωσης μέσα στο Survivor

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Κατσαούνης: Ψευδές και κατασκευασμένο το περιστατικό με την 16χρονη, λέει ο δικηγόρος του

Έτσι, συνολικά, πέντε νέοι παίκτες αναμένεται να μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης στα επόμενα επεισόδια με την αρχή να γίνεται το Σάββατο (22/01). Ο ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης, 30 ετών, θα μπει στην ομάδα των Διασήμων, ενώ η παγκόσμια πρωταθλήτρια κωπηλασίας, Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, 24 ετών και ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, 28 ετών, ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με sport betting θα μπουν στην ομάδα των Μαχητών.

Τη Δευτέρα θα κάνει είσοδο το μοντέλο Κάτια Ταραμπάνκο, ενώ σε επόμενο επεισόδιο θα μπει ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου

Σύμφωνα με την εκπομπή Open Weekend, ο Σάκης Αρσενίου θα παίρνει 6.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ ο Άρης Σοϊλέδης 8.000 ευρώ αντίστοιχα.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση της Κάτιας Ταραμπάνκο, της οποίας η αμοιβή, σύμφωνα με το Open Weekend, φέρεται να αγγίζει τα 10.000 ευρώ την εβδομάδα, τινάζοντας την μπάνκα στον αέρα αφού ξεπερνά και την αμοιβή του Βαλάντη, δηλαδή τα 8.000 ευρώ, τουλάχιστον βάσει όσων έχουν διαρρεύσει από την αρχή προβολής του Survivor 5.

Με άλλα λόγια, ο Ατζούν ποντάρει πολλά στην είσοδό της στο παιχνίδι και ίσως, να μπορέσει να συνεχίσει αυτό που άφησε στη μέση πέρσι μετά την αποχώρησή της για λόγους υγείας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA