Μενού
  • Α-
  • Α+

Με χιόνια από την κακοκαιρία Ελπίς και αρκετά παρασκήνια από τις τηλεοπτικές και όχι μόνο εκπομπές ξεκίνησε η Δευτέρα. Πιάστε το Τηλεκοντρόλ και πάμε να τα δούμε αναλυτικά. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Παραβιάστηκε βασικός κανόνας - Ανακοινώνονται ποινές από τον Γιώργο Λιανό

Τι συμβαίνει με την Κάτια Ταραμπάνκο και το Survivor

Μετά την αποχώρηση του Βαλάντη, του πιο «εμπορικού» παίκτη του φετινού Survivor, είναι λογικό πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί έπρεπε να σκεφτεί γρήγορα. Τι θα μπορούσε να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού, τώρα που τα νούμερα τηλεθέασης δείχνουν να έχουν ανοδική πορεία; H είσοδος ενός ενός παίκτη ή μιας παίκτριας, που θα συζητηθεί έντονα. Υπάρχει καλύτερη λύση από την Κάτια Ταραμπάνκο;

Η νικήτρια του GNTM 2 ήταν το απόλυτο φαβορί στην περσινή σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης και η αλήθεια είναι πως θα είχε φτάσει ψηλά, αν ένα πρόβλημα υγείας δεν την ανάγκαζε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Όπως είχε αποκαλύψει πέρυσι η Κάτια σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, «σίγουρα έχω αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον εαυτό μου, γιατί ήθελα να φτάσω πολύ πιο μακριά από όσο έφτασα, στις τρεισήμισι εβδομάδες που έκατσα. Αν ξαναπήγαινα θα ήμουν πιο προετοιμασμένη. Με παραπάνω κιλά, θα πήγαινα γύρω στα 60-65, για να έχω να χάσω, γιατί πήγα ενώ ήμουν 53 κιλά».

Η Κάτια Ταραμπάνκο, λοιπόν, έχει βάλει το σχέδιό της σε εφαρμογή τον τελευταίο καιρό. Πρόσφατα την είδαμε να τρώει σουβλάκια και να προετοιμάζεται για την... πείνα του Άγιου Δομίνικου. Είναι δεδομένο ότι θα μπει στο παιχνίδι (πιθανότατα θα τη δούμε στα πρώτα επεισόδια του Φεβρουαρίου) και μάλιστα με το καλύτερο deal, που έχει κάνει παίκτης μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται, το μοντέλο θα παίρνει 10.000 ευρώ την εβδομάδα, για όσο μείνει στο παιχνίδι. Ακόμη και δύο μήνες δηλαδή να καταφέρει να κάτσει στο Survivor, θα έχει εισπράξει σχεδόν το έπαθλο του νικητή σε χρήματα. Δεν το λες και άσχημο.

Ο χαμός με τους Έλληνες influencers

Τα #cancel_influencers που κατέκλυσαν το Twitter τις προηγούμενες ημέρες, άρχισαν να γίνονται πιο προσωπικά από ένα σημείο και μετά. Έτσι, αρχικά ο κόσμος τα έβαλε με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, ο οποίος υποστήριξε δημόσια τον Δημήτρη Φιντιρίκο, το όνομα του οποίου ενεπλάκη στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη, ενώ σειρά πήρε η Ιωάννα Τούνη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η Super Κική, οι οποίες επέλεξαν να συνταχθούν με την πλευρά του Κοψιάλη. Το Twitter γέμισε με μηνύματα οργής και κάπου εκεί χάθηκε η μπάλα εντελώς.

https://twitter.com/christosroukos/status/1484984162536902663?ref_src=twsrc^tfw

Τι ακολούθησε; Ένα ξέσπασμα του Αλέξανδρου Κοψιάλη μέσω ενός video στο Instagram, στο οποίο αποκάλυψε ότι δέχεται υβριστικά μηνύματα για την οικογένειά του και τον ίδιο, ενώ κάτι αντίστοιχο υποστήριξε μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό της και η Super Κική. Οκ, ως ένα βαθμό δεν έχουν άδικο γι' αυτό το ξέσπασμα.

Το cyber bullying (και οποιασδήποτε μορφής bullying) είναι κατακριτέο από όπου κι αν προέρχεται. Μόνο που στην περίπτωσή τους, οι Έλληνες influencers δεν τα έχουν κάνει κι όλα σωστά στο παρελθόν, για να μπορούν να κουνούν τώρα με τέτοιο τρόπο το δάχτυλό τους. Αυτό ήταν που υπογράμμισε και ο περισσότερος κόσμος στο Twitter.

https://twitter.com/Conn_x/status/1485359392384036865?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/KotrotsiouM/status/1485558141030907904?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/coffee_n_crime/status/1484459704919207942?ref_src=twsrc^tfw

Η συνεργασία του Δημήτρη Σταρόβα με τον Μάρκο Σεφερλή

Μια νέα συνεργασία ετοιμάζεται στον ΑΝΤ1. Ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος τα πήγε ανέλπιστα καλά στην παρουσίαση του παιχνιδιού «5Χ5», έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του καναλιού, οι οποίοι του δίνουν μια νέα βραδινή εβδομαδιαία χιουμοριστική εκπομπή με ζωντανό κοινό.

Μαζί του θα βρίσκεται και ο Δημήτρης Σταρόβας, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην κάμερα του «Πρωινού».

Πότε θα δούμε τη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Από το καλοκαίρι ακούμε και διαβάζουμε γι' αυτό το νέο σίριαλ που ετοιμάζει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, με γυρίσματα σε Παξούς, Κέρκυρα και Αθήνα. Η αλήθεια είναι πως το MEGA στηρίζει πολλά στην παραγωγή με τίτλο «Ο Δάσκαλος» και δεν θέλει να την «κάψει».

Αν και το αρχικό πλάνο ήταν να βγει στον «αέρα» τη φετινή άνοιξη, σύμφωνα με τα όσα ακούσαμε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όλο και πληθαίνουν τα σενάρια, που το θέλουν να κάνει πρεμιέρα από την αρχή της νέας σεζόν. Για να δούμε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA