Μενού
  • Α-
  • Α+

Υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor στο αποψινό Συμβούλιο του Νησιού ήταν ο Θανάσης Βισκαδουράκης, η Σοφιάνα Αβραμάκη, η Αθηνά Ευμορφιάδου και η Ασημίνα Χατζηανδρέου και λίγοι, όπως αποδείχθηκε, περίμεναν την εξέλιξη της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού.

Τελικά αυτός που αποχώρησε ήταν ο Θανάσης Βισκαδουράκης προκαλώντας σοκ στους υπόλοιπους παίκτες του reality επιβίωσης που έδειχναν να μην πιστεύουν την ανακοίνωση που έκανε ο Γιώργος Λιανός.

«Έτσι αποφάσισε το κοινό. Εγώ θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτή την ομάδα. Πέρασα πολλά μαζί τους, έμαθα πολλά κοντά τους, έζησα πολλά κοντά τους. Ζήσαμε καλές στιγμές, οι κακές στιγμές ήταν ελάχιστες. Δε νομίζω πως ήρθα σε αντιπαράθεση με κανέναν. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι. Ήταν ένα όνειρο που το πίστεψε περισσότερο η γυναίκα που ήθελε να έρθω εδώ και να ζήσω την εμπειρία του Survivor. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα γυρίσω πίσω στη γυναίκα και το παιδί μου» είπε ο ηθοποιός λίγο πριν αποχωρήσει.

Χαμός με την αποκάλυψη που έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

Λίγο πριν την αποχώρηση του Βισκαδουράκη, ωστόσο, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έριξε «βόμβα» καθώς αποκάλυψε πως ζητήθηκε από την Μυριέλλα Κουρεντή να δώσει υποψήφιο προς αποχώρηση έναν δυνατό παίκτη από την ομάδα της γιατί ορισμένοι από τους Μαχητές ήθελαν πάση θυσία να διώξουν έναν παίκτη από την δική τους ομάδα! Ο Γιώργος Λιανός, μάλιστα, τόνισε πως μετά από αυτή την αποκάλυψη η στρατηγική πήγε σε... άλλο επίπεδο!

Η Μυριέλλα επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Λάμπρου κι είπε: «Αυτήν την βόμβα δεν μπορούσα να την ρίξω εγώ. Ίσως επειδή ήθελα να πιστεύω ότι το συμβάν έγινε μια φορά επάνω στα νεύρα. Το μοιράστηκα με τον καλύτερό μου φίλο, τον Λάμπρο κι αυτός θεώρησε σωστό να το πει. Δεν θέλω να πω το όνομά τους αλλά ισχύει. Είναι αλήθεια και δεν μου άρεσε. Με έτρωγε»

Η Μυριέλλα «φωτογράφισε» τον Σάββα Κάλφα δίχως να απαντήσει ξεκάθαρα. Ενώ όταν ρωτήθηκε ο Γιώργος Κατσαούνης για το θέμα, μασούσε τα λόγια του κι όλοι έβγαλαν τα συμπεράσματά τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA