Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τον ρόλο του στη νέα σειρά του MEGA «Σκοτεινή Θάλασσα», τη μητέρα του Φιλαρέτη Κομνηνού, αλλά και τον γάμο του με τη ηθοποιό των Άγριων Μελισσών, Δανάη Μιχαλάκη, μίλησε ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Ο ηθοποιός στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του MEGA προχώρησε σε αρκετές αποκαλύψεις. 

Διαβάστε ακόμη: Σκοτεινή Θάλασσα - Επόμενα επεισόδια: Τι εξομολογείται ο Κωστής στον Χρήστο

«Δεν ξέρουμε τη συνέχεια στη σειρά. Μου έχουν εμπιστευτεί μόνο ένα spoiler για το προτελευταίο επεισόδιο. Επίσης, για το τελευταίο ξέρω ότι θα γυριστούν 3 διαφορετικά φινάλε για να μην διαρρεύσει το πραγματικό»,  είπε, ενώ πρόσθεσε ότι απολαμβάνει τα σχόλια που γίνονται στο Τwitter, «γελάω πάρα πολύ με αυτά που γράφουν, το πως παθιάζονται με τους χαρακτήρες. Μερικές φορές θέλω να γράψω και εγώ».

Σχετικά με τον γάμο του με την Δανάη Μιχαλάκη τόνισε: «Τη Δανάη τη γνώρισα στη Σύρο τυχαία, όταν είχα πάει διακοπές. Τα είπαμε λίγο εκείνο το βράδυ και μετά από 7 μήνες βγήκαμε ραντεβού. Στις ερωτικές σκηνές στη Σκοτεινή Θάλασσα μου κάνει μουτράκια αλλά ξέρει ότι είναι για τη δουλειά».

«Δεν μας ενόχλησαν όσα γράφτηκαν αλλά μας αναστάτωσαν. Δεν περιμέναμε ότι θα απασχολήσει τόσο πολύ ο γάμος μας. Προσπαθήσαμε να γίνει όσο πιο ιδιωτικά γίνεται», κατέληξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA