Μενού
  • Α-
  • Α+

Επιστροφή από τον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα, διπλή είχαμε αργά το βράδυ της Κυριακής (30/12) αφού Γιωρίκας Πιλίδης και Θανάσης Βισκαδουράκης έφτασαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος μετά την αποχώρησή τους από το Survivor.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Υποψήφιος για αποχώρηση ο Κατσαούνης - «Είναι ρουφιάνοι, θα με κρατήσει ο κόσμος» είπε δακρυσμένος

Ήταν και οι δύο από τους αγαπητούς παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Να θυμίσουμε ότι ο Θανάσης Βισκαδουράκης αποχώρησε κατόπιν ψηφοφορίας, ενώ ο Γιωρίκας Πιλίδης για λόγους υγείας, κάτι που είχε γίνει γνωστό ήδη από τις προηγούμενες ημέρες, ενώ η αποχώρησή του έβαλε φωτιά στο Twitter αφού θεωρούνταν φαβορί για τη νίκη.

Στο αεροδρόμιο τους περίμεναν οι άνθρωποι της παραγωγής του Survivor, συγγενείς και φίλοι τους, αλλά φυσικά, οι δημοσιογράφοι και ο φωτογραφικός φακός που απαθανάτισαν τη στιγμή που της άφιξής τους. 

Ο Γιωρίκας Πιλίδης δεν έκανε κάποιες δηλώσεις, αλλά ο Θανάσης Βισκαδουράκης είπε χαρακτηριστικά: «Όλα καλά, πάω να δω τον γιο μου και την γυναίκα μου. Πέρασα πολύ όμορφα. Θα ξαναπήγαινα. Πιλίδης ο νικητής! Πιο πολύ μου έλειψε το σουβλάκι και ο μουσακάς. Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας. Καλή δύναμη»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA