Επιστροφή από τον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα, διπλή είχαμε αργά το βράδυ της Κυριακής (30/12) αφού Γιωρίκας Πιλίδης και Θανάσης Βισκαδουράκης έφτασαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος μετά την αποχώρησή τους από το Survivor.
Διαβάστε ακόμη: Survivor: Υποψήφιος για αποχώρηση ο Κατσαούνης - «Είναι ρουφιάνοι, θα με κρατήσει ο κόσμος» είπε δακρυσμένος
Ήταν και οι δύο από τους αγαπητούς παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Να θυμίσουμε ότι ο Θανάσης Βισκαδουράκης αποχώρησε κατόπιν ψηφοφορίας, ενώ ο Γιωρίκας Πιλίδης για λόγους υγείας, κάτι που είχε γίνει γνωστό ήδη από τις προηγούμενες ημέρες, ενώ η αποχώρησή του έβαλε φωτιά στο Twitter αφού θεωρούνταν φαβορί για τη νίκη.
Στο αεροδρόμιο τους περίμεναν οι άνθρωποι της παραγωγής του Survivor, συγγενείς και φίλοι τους, αλλά φυσικά, οι δημοσιογράφοι και ο φωτογραφικός φακός που απαθανάτισαν τη στιγμή που της άφιξής τους.



Ο Γιωρίκας Πιλίδης δεν έκανε κάποιες δηλώσεις, αλλά ο Θανάσης Βισκαδουράκης είπε χαρακτηριστικά: «Όλα καλά, πάω να δω τον γιο μου και την γυναίκα μου. Πέρασα πολύ όμορφα. Θα ξαναπήγαινα. Πιλίδης ο νικητής! Πιο πολύ μου έλειψε το σουβλάκι και ο μουσακάς. Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας. Καλή δύναμη»
- Η μακρά λίστα με τους 36 κατηγορούμενους στη δίκη για τα Τέμπη: Ποιοι αντιμετωπίζουν ισόβιες ποινές
- To Πηγάδι του Διαβόλου δεν ξεχνά: Όταν το 1978 έγινε θανάσιμος λαβύριθνος για τρεις άλλους δύτες
- Γιατί το 1923 δεν γεννήθηκε κανένας Έλληνας για 13 ημέρες; Η απίστευτη ιστορία
- Η Θεσσαλονίκη πέφτει στα χέρια των Τούρκων - Η Άλωση της πόλης το 1430
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.