Μενού
  • Α-
  • Α+

Η εβδομάδα τελειώνει σιγά σιγά, αλλά τα θέματα από τον τηλεοπτικό - και όχι μόνο - χώρο καλά κρατούν. Φρέσκο Τηλεκοντρόλ σήμερα και καταπιανόμαστε από ελληνική tv, μέχρι Χόλιγουντ. Πάμε να τα δούμε.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: «Σε ποιον λες σκάσε ρε; Σκάσε να πεις στον πατέρα σου» - Εξαλλος ο Κατσαούνης

Πάσχα στην Ελλάδα ο Ντε Νίρο

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο θα περάσει το φετινό Πάσχα στη χώρα μας, μιας και όπως ακούσαμε στην εκπομπή «Ποιος Είναι Πρωινιάτικα» του OPEN, o δημοφιλής ηθοποιός θα ταξιδέψει στη Δράμα για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, όπου και θα παραμείνει από τις 4 Απριλίου μέχρι τις 30 Μαΐου.

Μαζί με τον Τζέιμι Φοξ, λοιπόν, θα βρίσκονται για σχεδόν δύο μήνες στη χώρα μας και πιθανότατα θα κλείσουν κάποιο δωμάτιο στο πεντάστερο Hydrama Grand Hotel. Τα γυρίσματα θα γίνουν σε περιοχές έξω από την πόλη, όπου θα εκμεταλλευτούν το φυσικό τοπίο. Φυσικά, μέσα στο διάστημα της παραμονής τους στην Ελλάδα θα συμπέσουν και με το ελληνικό Πάσχα (24 Απριλίου), επομένως μπορεί και να τους δούμε να γεύονται τον οβελία.

Από τον τελικό του Survivor σε ρόλο παρουσιαστή στο MEGA

Μόνο καλό έκανε στον Ηλία Μπόγδανο η συμμετοχή του στο Survivor. Ο τραγουδιστής, ο οποίος την περσινή σεζόν έφτασε μέχρι τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης, χάνοντας τελικά το έπαθλο από τον Σάκη Κατσούλη, εξαργύρωσε την καλή τηλεοπτική του σεζόν με μια θέση στο X Factor του MEGA.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μπόγδανος θα παρουσιάζει τα backstage του σόου, έχοντας στο πλευρό του την Κατερίνα Λιόλιου.

Τι αλλάζει στη Φάρμα

https://www.instagram.com/p/CZfGIuDspca/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όσο κι αν έχει προσπαθήσει φέτος ο ΑΝΤ1 να σώσει το πρότζεκτ που λέγεται Φάρμα, δεν έχει καταφέρει να αυξήσει τα νούμερα τηλεθέασης. Τι κι αν επέστρεψαν παίκτες, τι κι αν είχαμε είσοδο νέων celebrities, το 5% παραμένει και αναγκάζει τους ανθρώπους του καναλιού να προχωρήσουν σε αλλαγές.

Έτσι, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις του ΑΝΤ1 στην prime time ζώνη του καναλιού θα προβάλλεται από τη Δευτέρα η σειρά Ήλιος. Από την άλλη, η Φάρμα θα προβάλλεται πλέον κάθε Παρασκευή στις 21:30 και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 22:00 το βράδυ.

Το ζευγάρι που αποχωρεί από τη «Μουρμούρα»https://www.instagram.com/p/CL_i_xwpcEx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μία από τις καλύτερες σειρές του Alpha τα τελευταία χρόνια, φαίνεται πως χάνει ένα από τα αγαπημένα της «ζευγάρια». Μιλάμε φυσικά για το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», από το οποίο όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσουν στο τέλος της χρονιάς οι ηθοποιοί, Μαρία Χάνου και Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Οι δυο τους συμμετέχουν από τον πέμπτο κύκλο στη σειρά (πλέον βρισκόμαστε στον ένατο), ωστόσο θέλουν να αποχωρήσουν για να μην ταυτιστούν με τους συγκεκριμένους ρόλους. Όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι, έδωσαν ό,τι είχαν να δώσουν στο σίριαλ και θέλουν πλέον να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό στην καριέρα τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA