Μενού
  • Α-
  • Α+

Η εβδομάδα φεύγει και το Τηλεκοντρόλ έρχεται με όλα τα νέα γύρω από το χώρο της τηλεόρασης και της showbiz, που πρέπει να ξέρεις ενόψει του Σαββατοκύριακου. Ανοίγουν και τα νυχτερινά κέντρα απόψε, οπότε ας πιούμε σε αυτό.

Διαβάστε ακόμη: Οι αλλαγές στη Φάρμα, ο Μπόγδανος σε ρόλο παρουσιαστή και το ελληνικό Πάσχα του Ντε Νίρο

Η είσοδος στον Σασμό που θα φέρει τα πάνω κάτω

https://www.instagram.com/p/CXVjQD6rYbJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Αργύρης Πανταζάρας, ένας από τους πιο ταλαντούχους και αγαπημένους ηθοποιούς της γενιάς του, θα κάνει την είσοδο του από τις αρχές Μαρτίου στον Σασμό. Θα υποδυθεί τον νέο υπαστυνόμο του χωριού, Μάκη Χριστογιάννη, ο οποίος θα βρεθεί στο Αστυνομικό Τμήμα, που διευθύνει ο Αντώνης Φραγκαδάκης (Δημήτρης Ήμελλο) και θα βοηθήσει στις νέες υποθέσεις.

Η είσοδος του νέου υπαστυνόμου στη σειρά θα φέρει εντάσεις, καθώς δεν πρόκειται για εύκολο χαρακτήρα, ενώ θα τον δούμε να έχει και γνωριμίες, που θα αναταράξουν την πλοκή του Σασμού. Κάπως έτσι, ο Αργύρης Πανταζάρας θα έχει βάλει το όνομά του και στις δύο μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων ετών στην τηλεόραση, τόσο στον Σασμό, όσο και στις Άγριες Μέλισσες, όπου τον είδαμε να συμμετέχει.

Από τον Άγιο Δομίνικο στις πίστες ο Βαλάντης

Ο Βαλάντης μπορεί να μετράει πάνω από 20 χρόνια επαγγελματικής πορείας στο ελληνικό τραγούδι, ωστόσο η απήχησή του ειδικά στη νέα γενιά είχε αρχίσει να πέφτει. Μετά από τη συμμετοχή του στο Survivor, όμως, ανέβασε ξανά τις μετοχές του. Κάτι τέτοιο άλλωστε είχαμε δει να συμβαίνει και με την περίπτωση του Τριαντάφυλλου, μετά το περσινό ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως ακούσαμε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Βαλάντης είναι περιζήτητος αυτή τη στιγμή από τα νυχτερινά κέντρα, με δύο επιχειρηματίες να του έχουν κάνει ήδη πρόταση και να περιμένουν την απάντησή του, προκειμένου να βγει ξανά στην πίστα. Πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησε και το νέο του τραγούδι από τη Heaven με τίτλο «Αστο».

Η Ελένη Μενεγάκη στα μονοψήφια

https://www.instagram.com/p/CZeaDrHrUeJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν δεν εξελίσσεται όπως ακριβώς θα περίμενε η Ελένη Μενεγάκη. Η «βασίλισσα» της TV, που αποχώρησε το 2020 από τον Alpha και επέστρεψε τον Σεπτέμβριο του 2021 για λογαριασμό του MEGA, βλέπει την εκπομπή της να είναι «κολλημένη» στα μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης τις περισσότερες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή την εβδομάδα από τη Δευτέρα μέχρι και την Πέμπτη η Ελένη σημείωσε 9,7%, 8,2%, 9,5% και 8.3% στο γενικό σύνολο, χωρίς να καταφέρει να φτάσει ούτε το 10%. Αυτό που προκαλεί απορία είναι πως αν και οι εκπομπές του MEGΑ που προηγούνται (με την Ελεονώρα Μελέτη και τη Δανάη Μπάρκα) τα πηγαίνουν εξαιρετικά, σημειώνοντας τηλεθεάσεις σταθερά άνω του 10%, οι οποίες φτάνουν ακόμα και το 15%, το κοινό τελικά γυρνάει την πλάτη του στην Ελένη Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη.

Στον δρόμο που χάραξε η Φουρέιρα

https://www.instagram.com/p/CZfXhVZNal3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ελένη Φουρέιρα έβγαλε μακράν την καλύτερη φωτογραφία στα χιόνια κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Ελπίς». Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα μπουρνούζι και γόβες, αλλά και ένα τρομερά κουλ ύφος, σαρώνοντας στο Instagram.

Στον δρόμο που χάραξε, λοιπόν, η Φουρέιρα είδαμε να βαδίζει και η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία τις τελευταίες ημέρες κάνει διακοπές στο Μεζέβ της Γαλλίας. Η ηθοποιός και influencer πόζαρε με το μαγιό της στο αλπικό σκηνικό, με τους followers της στο Instagram να την αποθεώνουν για τους κοιλιακούς της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA