Όσους εχθρούς έχει δημιουργήσει η Μυρσίνη Σεβαστού, άλλους τόσους θαυμαστές έχει κερδίσει η Κατερίνα Διδασκάλου, ένα από τα βασικά πρόσωπα στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες. Η ηθοποιός μίλησε για τα νούμερα που κάνει η τρίτη σεζόν αλλά και για το γεγονός πως διαδραματίζεται σε μια ιστορική περίοδο που σπάνια έως ελάχιστα έχει απασχολήσει την ελληνική τηλεόραση.
«Ποτέ δεν κοίταξα νούμερα. Εγώ θεωρώ ότι πρέπει να κάνουμε αυτό που ξέρουμε με τον καλύτερο τρόπο» είπε η Κατερίνα Διδασκάλου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του Open και πρόσθεσε:
«Έκανε πολύ καλά και πήγε τρίτη σεζόν γιατί εκτός του ότι γράφει ιστορία, φέτος ασχολείται και με την ιστορία και μάλιστα με μία πολύ συγκεκριμένη περίοδο της πατρίδας μας και θεωρώ ότι είναι ελάχιστες οι σειρές που το κάνουν αυτές έως και μηδενικές».
- Ένταση μεταξύ Αναστασοπούλου και Πορτοσάλτε: «Να τους καλέσεις στις εκπομπές σου και να τους ρωτήσεις, όχι εδώ»
- Συγκινεί ο Σάκης Αρναούτογλου: Το «ευχαριστώ» και η παράκληση στη μνήμη της μητέρας του
- Μηνυτήρια αναφορά για την τραγωδία στη «Βιολάντα»: Έρευνα για ευθύνες κράτους, και ιδιωτών
- Πώς θα γίνει η υποδοχή των επτά σορών από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία» - Η πομπή στην Τούμπα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.