Μενού
  • Α-
  • Α+

Φουλ του Survivor στο αποψινό Τηλεκοντρόλ, με την Κάτια Ταραμπάνκο να επιστρέφει στο ριάλιτι και να κάνει το Twitter να ασχοληθεί μαζί της. Παράλληλα, έχουμε νέες τηλεοπτικές αφίξεις, αλλά και ένα πρόσωπο-έκπληξη που ακούγεται για το νέο ριάλιτι του Star.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Κάτια Ταραμπάνκο: Η εντυπωσιακή είσοδος με σκάφος - Σοκ για τους Διάσημους

Δεν ξανάγινε αυτό με την Κάτια στο Survivor

Ένα τρέιλερ αποκλειστικά αφιερωμένο στην Κάτια Ταραμπάνκο είδαμε αμέσως μετά το φινάλε του επεισοδίου της Τετάρτης (9/2) στο Survivor. Στη μέχρι τώρα ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης στην ελληνική τηλεόραση δεν έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό. Να αφιερωθεί δηλαδή ένα ολόκληρο λεπτό σε έναν και μόνο παίκτη. Ακόμη και όταν μπήκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στη δεύτερη σεζόν του Survivor την είχαμε δει μόλις για μερικά δευτερόλεπτα στην οθόνη μας. 

https://www.instagram.com/p/BeT1iSlg6hJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γιατί, λοιπόν, τόσος ντόρος για την Κάτια Ταραμπάνκο; Ασφαλώς επειδή αποτελεί τον κρυφό άσσο του Ατζούν Ιλιτζαλί, προκειμένου να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης. Η νικήτρια του GNTM 2 έχει ένα δικό της (μεγάλο) κοινό, το οποίο τη στήριξε από την προηγούμενη σεζόν του Survivor.

Πριν καλά καλά μπει στους στίβους μάχης η Κάτια αποτελεί το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το έπαθλο του φετινού ριάλιτι επιβίωσης. Τυχαίο; Ήδη στο Twitter το όνομά της έχει εκατοντάδες σχόλια και όπως είναι λογικό θα γίνει αμέσως η πρωταγωνίστρια των επεισοδίων.

https://twitter.com/GiorgosPap_96/status/1491551822317817868?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/Jimandr2/status/1491548430266679307?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/costasanagno/status/1491548914729816066?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/Dpap92/status/1491553541353353219?ref_src=twsrc^tfw

Τo τρέιλερ πάντως που ετοίμασε η παραγωγή είναι κινηματογραφικό και αποδεικνύει πως την πιστεύει πολύ. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται, η Κάτια έχει πάρει και το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ σε παίκτη του ριάλιτι.

Ένα ποσό που φτάνει τις 10.000 ευρώ την εβδομάδα, το οποίο, όμως, με απλά μαθηματικά κοστίζει μόλις 600 ευρώ επιπλέον στον Ατζούν Ιλιτζαλί, μετά τις αποχωρήσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα (6.000 ευρώ/ εβδομάδα) και Αθηνάς Ευμορφιάδη (3.400 ευρώ/ εβδομάδα). 

Τέλος, όσον αφορά τους όρους του συμβολαίου της τώρα, η Κάτια τα έχει κανονίσει όπως ακριβώς ήθελε. Έτσι, δεν υπάρχει ρήτρα οικειοθελούς αποχώρησης, όπως συμβαίνει με τα συμβόλαια των υπόλοιπων παικτών, ενώ επίσης, σε περίπτωση που αποχωρήσει για ιατρικούς λόγους, θα της καταβληθεί το ποσό ολόκληρου του μήνα. Ακόμα, υπάρχει και μία option για μελλοντική συνεργασία με την Acun Medya μετά την ολοκλήρωση του Survivor. 

Πρεμιέρα απόψε για τον Άγιο Παΐσιο στο MEGA

Η νέα ιστορική-βιογραφική σειρά «Άγιος Παΐσιος» κάνει πρεμιέρα απόψε στις 22:30 στο MEGA. Θα δούμε, λοιπόν, στην τηλεόρασή μας να ξεδιπλώνεται η ιστορία της ζωής του Αγίου Παϊσίου, από τη γέννησή του μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να μονάσει.

Ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών ερμηνεύει τους χαρακτήρες της σειράς. Το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Τσιάκκας και τη σκηνοθεσία ο Στάμος Τσάμης. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε τόπους όπου ο Άγιος Παΐσιος έζησε, όπως η Κόνιτσα και το Άγιον Όρος.

Η σειρά που «κόβεται» από τον ΣΚΑΪ 

Το «Μόλις Χθες» δεν έχει καταφέρει να πείσει το τηλεοπτικό κοινό, μένοντας πολύ χαμηλά στους πίνακες τηλεθέασης. Έτσι, όπως διαβάσαμε στη «Real Life» αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν το τέλος της φετινής σεζόν. Κάπου στις αρχές Μαρτίου θα ρίξει αυλαία όπως όλα δείχνουν η σειρά, με τον ΣΚΑΪ να καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για την αντικατάστασή του.

Στη θέση του στο 18:00 - 19:00 του απογεύματος πιθανότατα θα μπει η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, «Κάτι Ξαναψήνεται», προκειμένου το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού να έχει ένα καλύτερο lead in. 

H Δέσποινα Μοιραράκη φαβορί για την παρουσίαση Cash or Trash

Ένα νέο πρωτότυπο παιχνίδι ριάλιτι έρχεται στο Star κι όπως ακούσαμε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», θα έχει πιθανότατα στο τιμόνι του τη Δέσποινα Μοιραράκη. Η «βασίλισσα των χαλιών» είναι το πιο δυνατό όνομα που «παίζει» για την παρουσία στου «Cash or Trash» και ουσιαστικά πρόκειται για ένα κόνσεπτ που της ταιράζει «γάντι». 

Κι αυτό γιατί το συγκεκριμένο ριάλιτι αφορά τις αγοραπωλησίες κι έχει ως στόχο να αποκαλύψει την πραγματική αξία αντικειμένων τα οποία πιθανότατα ήσουν έτοιμος να πετάξεις. Υπάρχει άραγε ιδανικότερος για να το παρουσιάσει;

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA