Μενού
  • Α-
  • Α+

Οχι μία, αλλά δύο αποχωρήσεις επεφύλασσε για τους τηλεθεατές το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, καθώς παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Αθηνά Ευμορφιάδη. Μάλιστα ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν εκείνος που αποχώρησε βάσει της ψηφοφορίας του κοινού αφού συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους, κάτι που δεν άφησε να πέσει... χάμω ο πρώην παίκτης του Survivor, Τριαντάφυλλος.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον Λάμπρο Κωνσταντάρα, μιας και ο δημοσιογράφος στο παρελθόν πολλές φορές είχε καταφερθεί εναντίον του και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του Τριαντάφυλλου στο παιχνίδι.

«Φίλε Λάμπρο, εσύ με έβριζες, έλεγες τα χειρότερα, οι ιστορίες σου στο Instagram έσταζαν φαρμάκι, αλλά ΦΙΛΕ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ. Τίποτα δεν είναι εύκολο, ελπίζω τώρα να καταλάβεις τι περάσαμε και εγώ και ο Αλέξης Παππάς που μας κατηγορούσες. Καλή συνέχεια καλή επιστροφή και πολλά φιλιά από όλο το fan club του Ντάφυ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος, σε instastory που δημοσίευσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA