Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τον Βαλάντη και την ντροπιαστική του ατάκα προς την Ευριδίκη Παπαδοπούλου αναφορικά με το πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει εκείνη στο παρελθόν μίλησε η Αθηνά Ευμορφιάδη στην εκπομπή «Love it» μέσω Skype την Παρασκευή (11/2).

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ποια Ταραμπάνκο; Ο Λιανός αφήνει «κάγκελο» Μαχητές, Διάσημους με τους 3 νέους παίκτες!

Να θυμίσουμε ότι η Αθηνά Ευμορφιάδη αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor 5 την Τετάρτη (9/2) και μάλιστα, στις δηλώσεις της στην εκπομπή αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι και η ίδια έχει περάσει το ίδιο πρόβλημα υγείας με την Ευριδίκη και μάλιστα, δύο φορές. 

«Είχαμε καταλάβει ότι ο Βαλάντης είναι ιδιαίτερο άτομο. Τον είχα από κοντά, ήμουν συνεχώς δίπλα του να τον ηρεμώ, αλλά τον έβλεπα ότι το εκμεταλλευόταν αυτό. Άρχισα να χάνω την υπομονή μου προς το πρόσωπό του. Όταν έγινε και το σκηνικό με την Ευρυδίκη, για μένα ο Βαλάντης τελείωσε. Μίλησε σε μια γυναίκα που έχει περάσει ένα πάρα πολύ άσχημο συμβάν στη ζωή της, που το έχω περάσει και εγώ και το συζητάγαμε στη φωτιά το προηγούμενο βράδυ. Αυτό που έχει περάσει η Ευρυδίκη, το έχω περάσει και εγώ δυο φορές. Να μας λέει ότι το έχει περάσει και αυτός και μετά να λέει αυτό το πράγμα στην Ευριδίκη;», είπε χαρακτηριστικά η Αθηνά Ευμορφιάδη. 

Εξήγησε δε ότι αυτό ήταν και ένα στοιχείο που τις έδεσε ακόμη περισσότερο μέσα στο παιχνίδι.

«Είναι η πρώτη φορά που μίλησα ανοιχτά γι’ αυτό και γι΄αυτό δέσαμε πολύ με την Ευρυδίκη. Ήταν η πρώτη φορά που μίλησα σε άνθρωπο που δε γνωρίζω για το πρόβλημα που είχα. Αν δεν το προλάβαινα, θα είχα φύγει τώρα από τη ζωή. Πέρασα δύσκολα με τη συγκεκριμένη αρρώστια και δεν ήταν μια η φορά, ήταν δυο. Γι’ αυτό δεν μπορώ να συγχωρήσω ανθρώπους που μιλάνε τόσο άσχημα σε θέματα αρρώστιας, όπως ο Βαλάντης» κατέληξε η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA