Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κάτια Ταραμπάνκο έκανε εντυπωσιακή είσοδο στο Survivor φτάνοντας στην παραλία του Αγίου Δομίνικου με ταχύπλοο σκάφος κι έκανε... πάταγο με τους παίκτες να ενθουσιάζονται με την έλευσή της. Ωστόσο, έρχονται τρεις ακόμη νέοι παίκτες να της... κλέψουν τη δόξα! Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει πριν το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, ότι εκτός από την Κάτια Ταραμπάνκο μπαίνουν ακόμα τρεις νέοι παίκτες! Απαντες ξαφνιάζονται και οι γκριμάτσες τους είναι... όλα τα λεφτά!

Στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί το Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου, μπαίνει η Κάτια Ταραμπάνκο και θα ενισχύσει την ομάδα των Διάσημων. Το τρέιλερ του επεισοδίου κυκλοφόρησε και στα πρώτα πλάνα τη βλέπουμε να ξαφνιάζει τους συμπαίκτες της. Αρχικά κρύβει το πρόσωπό της με την κόκκινη μπαντάνα, στη συνέχεια όμως αποκαλύπτεται και όλοι χαίρονται γιατί θυμούνται ότι πέρυσι ήταν μία από τις πιο δυνατές παίκτριες.

«Αν σας εξέπληξε η είσοδος της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor, τότε σας έχω άλλη μια έκπληξη. Παρακαλώ υποδεχτείτε τους νέους παίκτες του Survivor» λέει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός σε Διάσημους και Μαχητές και οι παίκτες εισβάλλουν στο ριάλιτι... Σύμφωνα με τα ονόματα που έχουν ήδη ανακοινωθεί οι νέοι παίκτες, είναι ο Σάκης Αρσενίου, ο Άγγελος Πουλής και ο Τάκης Καραγκούνιας. Άρα δύο παίκτες για τους Διάσημους και δύο για τους Μαχητές!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA