Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε φέτος στο Survivor για να συνεχίσει ό,τι άφησε στη μέση πέρσι που αναγκάστηκε να αποχωρήσει για λόγους υγείας και ο πρώην σύντροφός της, Γιώργος Λάγιος, σχολίασε την απόφασή της στη Super Κατερίνα.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Μυριέλλα Κουρεντή: Ξεσπά σε κλάματα για την αδερφή της - «Ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου»

«Με 10.000 ευρώ την εβδομάδα, φαντάζομαι ότι είναι ένα κίνητρο που πολύ λίγοι άνθρωποι λένε "όχι" σε κάτι τέτοιο. Φαντάζομαι ότι για να βγάλει κάποιος αυτά τα χρήματα θα πρέπει να δώσει ένα σόου. Τώρα, το τι θα δούμε μέσα από αυτό και ποιο είναι το τίμημα για να βγουν αυτά τα χρήματα, σημαίνει ότι θα θυσιάσουμε ένα κομμάτι του εαυτού μας γιατί μέσα σε αυτά τα παιχνίδια επιβίωσης βγαίνουν οι φοβίες μας, οι ανασφάλειές μας, κομμάτια του εαυτού μας που δεν έχουμε δουλέψει αρκετά, οπότε πιστεύω ότι μόλις πεινάσει κάποιος, όλα αυτά βγαίνουν στην επιφάνεια και σε αυτό φαντάζομαι ποντάρει η παραγωγή», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λάγιος. 

Δεν έκρυψε δε πως η πορεία της Κάτιας στο παιχνίδι θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα ψηφίσει το τηλεοπτικό κοινό αφού όπως πιστεύει πως «όταν ο κόσμος ψηφίζει, ψηφίζει με βάση ποιος κάνει σόου ή με ποιον συμπαθεί; Γιατί φαντάζομαι αν ισχύει το πρώτο, η Κάτια Ταραμπάνκο θα πάει μακριά».

«Επίτηδες τους βάζουν να υφίστανται τέτοιες κακουχίες, ώστε να μην μπορούν να σκεφτούν γιατί όταν εγώ δε δίνω ενέργεια στο μυαλό μου, δυσκολεύομαι να έχω διαύγεια και όταν δεν έχω διαύγεια, δεν μπορώ να διαχειριστώ συναισθήματα και εκεί ξεκινά ο θυμός μου να γίνεται ανεξέλεγκτος». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA