Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Survivor 5 έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, αλλά απ’ ότι φαίνεται ο Acun Ilicali έχει αποφασίσει να τα δώσει όλα φέτος μέχρι να πάρει φωτιά η τηλεθέαση αφού εκτός από τους νέους παίκτες που μπήκαν τις προηγούμενες ημέρες στο παιχνίδι, ετοιμάζει μερικές ακόμα προσθήκες. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Trailer: Οι Διάσημοι χωρισμένοι σε δύο κλίκες - «Έχει κατακλέψει την ομάδα και τώρα το παίζει αθώα»

Έτσι, σύμφωνα με το Χαμογέλα και Πάλι του Mega, στον Άγιο Δομίνικο βρίσκεται ήδη ο John Lygnos, ο οποίος - στις αρχές του Survivor - φερόταν να είναι ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή, ώσπου η ίδια μέσα από το παιχνίδι ουσιαστικά, το διέψευσε, χαρακτηρίζοντάς τον, συνεργάτη της. 

Βέβαια, κανείς δεν ξεχνάει την αντίδραση του Γιώργου Κατσαούνη όταν πληροφορήθηκε την ύπαρξη του Τζον, οπότε εάν επαληθευτεί η πληροφορία και ο John μπει όντως στο Survivor 5, τότε είναι λογικό ότι το παιχνίδι θα πάρει φωτιά. 

Οι εκπλήξεις, όμως, δε σταματούν εδώ αφού πρόταση για να μπει στο Survivor 5 φέρεται να έχει δεχθεί, όμως - ξανά σύμφωνα με το Χαμογέλα και Πάλι - και ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο, Κώστας Χωρινός, ο οποίος είχε σχέση με την Κάτια σχεδόν ένα χρόνο και χώρισαν τον Ιούνιο του 2021. Στην εκπομπή δεν αναφέρθηκε εάν έχει αποφασίσει ο ενδοιασμός του είναι ότι ίσως παραγίνει reality το Survivor εάν μπει και εκείνος μέσα στο παιχνίδι. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA