Μετά τους Μαχητές όπου η κόντρα Ασημίνας Χατζηανδρέου - Σπύρου Μαρτίκα καλά κρατεί, όπως βλέπουμε στο τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου του Survivor 5 που θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής, τώρα σειρά παίρνουν και οι Διάσημοι.
Διαβάστε ακόμη: Survivor: «Χοντραίνει» η κόντρα στους Μαχητές - «Μόνο καραγκιόζης είναι και τίποτα άλλο»
Οι Κόκκινοι εμφανίζονται διχασμένοι, ενώ η κλίκα που δείχνουν να έχουν φτιάξει ο Απόστολος Ρουβάς, ο Σάκης Αρσενίου, η Άρης Σοϊλέδης και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου θα κάνει τους Κάτια Ταραμπάνκο, Βρισηίδα Ανδριώτου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Τάκη Καραγκούνια να κάνουν τη δική τους κλίκα για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.
Απόψε Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται για το ποια ομάδα θα επικρατήσει αφού οι Μαχητές δείχνουν να έχουν βρει τη φόρμα τους.
Αργότερα στο Συμβούλιο του Νησιού Σπύρος Μαρτίκας και Ασημίνα Χατζηανδρέου θα ξαναδιασταυρώσουν τα ξίφη τους με τον πρώτο να την κατηγορεί ότι τους έχει κατακλέψει και τώρα το παίζει αθώα, ενώ εκείνη θα πει ορθά κοφτά ότι δε θέλει ούτε καν να ασχοληθεί μαζί του.
- Μουντιάλ 2026: Οι 7 στιγμές που μας υπενθύμισαν ότι δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο
- Το τεράστιο άλμα της ανθρωπότητας: Όταν ο Νιλ Άρμστρονγκ έκανε τα πρώτα βήματα στη Σελήνη
- Καύσωνας: Καμίνι η άσφαλτος με θεμοκρασίες άνω των 60 βαθμών - Οι 8 περιοχές όπου έσπασε το 40άρι
- Ρόμπι Γουίλιαμς: Το στιγμιότυπο στο Μουντιάλ που προκάλεσε «θόρυβο» - Τι έπεσε από το στόμα του;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.