Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί να μιλάμε για έναν μαγειρικό διαγωνισμό, αλλά από τη στιγμή που στο σπίτι του MasterChef συμβιώνουν ταυτόχρονα πάνω από 20 άτομα είναι λογικό οι πρώτες εντάσεις να κάνουν ήδη την εμφάνισή της. Απ' οτι φαίνεται, όμως, φέτος τα πράγματα ξέφυγαν από νωρίς. Και πρωταγωνιστής τους πρώτους καυγάδες είναι ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

Σύμφωνα με τους υπόλοιπους παίκτες του MasterChef ο πρώην ιδιοκτήτης της Μπάμπενας, τους έχει εξοργίσει με τη συμπεριφορά του και τις δολοπλοκίες του. Πιο συγκεκριμένα, η Φανή ισχυρίστηκε πως εκείνος της έβαζε λόγια για την Βασιλική. Η τελευταία όταν τα έμαθε πήγε και του μίλησε, με τον Δημήτρη να γίνεται έξαλλος και να αρνείται τις κατηγορίες για το πρόσωπό του.

Διαβάστε ακόμη: MasterChef: Η διπλή αποχώρηση από το ριάλιτι μαγειρικής και τα τρία κακά πιάτα

«Τον ρωτάς για αυτό που λέει και λέει ψέματα... Σε κοροϊδεύει μπροστά στη μάπα σου. Μα του λέει η Φανή ότι 'μου είπες για τη Βασιλική, τον Βασίλη και τον Γρηγόρη' και σου απαντά ότι ψεύδεσαι. Δηλαδή σε βγάζει χαζό», είπε ο Βασίλης στην κάμερα.

Από την άλλη ο Δημήτρης δήλωσε στην κάμερα του MasterChef πως: «Δεν μπορείς να φανταστείς τι έχει γίνει. Χθες ήμουν με νευρικό κλονισμό και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ήρθε η Βασιλική και μου είπε θα σου γ..... ό,τι έχεις και δεν έχεις. Ξέρεις ποιος τα έχει κάνει όλα αυτά; Η μικρή. Είναι επικίνδυνος άνθρωπος»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA