Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται πλέον για ένατη ημέρα, με τα παγκόσμια τηλεοπτικά δίκτυα να έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στις κινήσεις της Ρωσίας, αλλά και την ηρωική αντίδραση της χώρας του Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Όπως είναι λογικό, το πρόγραμμα των καναλιών της ελληνικής τηλεόρασης έχει αλλάξει αυτές τις ημέρες, με την ενημέρωση να προηγείται της ψυχαγωγίας. Για να δούμε, όμως, τι έχουμε στο αποψινό Τηλεκοντρόλ.

Η στιγμή της ανακοίνωσης του πολέμου στο Survivor

Αλήθεια πόσες πιθανότητες υπήρχαν να δούμε στο φετινό Survivor ταυτόχρονα μία παίκτρια από την Ουκρανία, αλλά κι έναν από τη Ρωσία, την ώρα που έχει ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα σε αυτές τις δύο χώρες; Ο Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται πως είναι αρκετά «επίκαιρος», κι έτσι σύντομα θα δούμε στον ΣΚΑΪ τη στιγμή που ο παρουσιαστής του ριάλιτι, Γιώργος Λιανός, θα ανακοινώσει στην Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία έχει καταγωγή από τη Μαριούπολη και στον Γιώργο Ταλάντσεβ, ο οποίος έχει γεννηθεί στη Μόσχα, τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στα ουκρανικά εδάφη μετά και την εισβολή των στρατευμάτων του Βλαντιμίρ Πούτιν. Μην ξεχνάμε ότι τα επεισόδια που βλέπουμε, έχουν γυριστεί μερικές ημέρες πριν.

Διαβάστε ακόμη: Πόλεμος στην Ουκρανία: Πώς έχουν χειριστεί την επικαιρότητα οι ψυχαγωγικές πρωινές εκπομπές

Όπως είναι λογικό, οι δύο παίκτες θα «λυγίσουν». Δεν είναι και λίγο να μαθαίνεις πως στην πατρίδα σου συμβαίνουν όλα αυτά, την ώρα που εσύ είσαι στην άλλη άκρη της Γης και συμμετέχεις σε ένα ριάλιτι. Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό πως μια τέτοια «δύσκολη» ανακοίνωση είχαμε δει και στο Big Brother, όταν ανακοινώθηκε στους παίκτες πως η χώρα είχε μπει σε καραντίνα. Όσον αφορά την Κάτια και τον Γιώργο τώρα στο Survivor, φαίνεται πως θα θελήσουν να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, προκειμένου να βεβαιωθούν ότι είναι καλά, ωστόσο δεν θα δούμε κάποια οικειοθελή αποχώρηση εξαιτίας του πολέμου.

Σταθερά ψηλά ο Άγιος Παΐσιος

Ό,τι κι αν συμβαίνει στον κόσμο, φαίνεται πως η τηλεθέαση του Άγιου Παΐσιου δεν επηρεάζεται. Η σειρά του MEGA για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα παρέμεινε πάνω από το 20% στην τηλεθέαση, αποδεικνύοντας πως οι Πέμπτες της ανήκουν. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι οι χρήστες του Twitter, που ζητούσαν από το Mega να προβάλλει τη σειρά και άλλη μέρα. Ποια ήταν τώρα η σκηνή που συγκλόνισε το κοινό αυτή την εβδομάδα; H στιγμή που η Χατζηχριστίνα βρέθηκε στον τάφο του Γέροντα Αρσενίου και μας χάρισε έναν ανατριχιαστικό μονόλογο.

Ο Ράμπο νίκησε τον Αλέξη Τσίπρα

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1 ήταν το βράδυ της Πέμπτης (3/3) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στον Νίκο Χατζηνικολάου. Η εκπομπή δεν τα πήγε και άσχημα στη late night ζώνη, σημειώνονας ένα 13% στην τηλεθέαση, ωστόσο προκάλεσε εντύπωση πως το Star σημείωσε σχεδόν διπλάσια νούμερα.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Πιο συγκεκριμένα, στο Star προβλήθηκε εκείνη την ώρα η ταινία «Ράμπο: Το τελευταίο αίμα» σημειώνοντας 21.7%, με τον Σιλβέστερ Σταλόνε να επικρατεί του Αλέξη Τσίπρα.

Τρία νέα πρόσωπα στον Σασμό

https://www.instagram.com/p/CaMkaLBL3qE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι εξελίξεις στον Σασμό δεν σταματούν. Έτσι, η Αργυρώ με τη Μαρίνα αποφασίζουν να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους και να φύγουν από την Κρήτη, μετακομίζοντας στα Ιωάννινα. Εκεί, οι δύο ηρωίδες της σειράς θα γνωρίσουν νέα πρόσωπα, τα οποία θα μπουν στη ζωή τους και θα την αλλάξουν για πάντα.

Πρόκειται για τους Γιώργο Χριστοδούλου και Γιώργο Τριανταφυλλίδη, οι οποίοι θα υποδυθούν δύο αδέλφια, τον Σταύρο και τον Βαγγέλη Πανταζή, και την Ντίνα Μιχαηλίδου, η οποία θα ενσαρκώσει μία θεία τους, Δέσποινα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA