Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη, η Σοφία Καμαριωτάκη, από την επιτυχημένη σειρά «Σασμός» βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Τετάρτης (9/3) και μίλησε για όλα ενώ έδωσε και spoiler για τον «Σασμό». Σε ζωντανή σύνδεση μέσω Skype και ο Σπύρος Σαραφιανός ο οποίος υποδύεται τον σύζυγό της, τον Τάσο, αποκάλυψε τι θα δούμε στη συνέχεια της σειράς αναφέροντας ότι απόψε θα τον δούμε να διώχνει τη Σοφία από το σπίτι.

Η Σοφία έχει εξωσυζυγική σχέση… «είναι πέρα από τις δυνάμεις της. Δεν είναι παιδούλα αλλά συμπεριφέρεται σαν παιδούλα. Όταν έρχεται ο έρωτας τα ξεχνάμε όλα…» λέει η Ν.Γιαννουδάκη. «Αλλά είναι λίγο διττό της Σοφίας. Δεν νομίζω ότι έχει προχωρήσει σε βάθος το συναίσθημά της με τον καινούργιο άνθρωπο. Ένα κομμάτι της ζητάει προσοχή από τον σύζυγό της, τον Τάσο. Έχει βαλτώσει ο γάμος της» εξηγεί.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός: Ο απαραίτητος «χάρτης» με όλους τους μεγάλους έρωτες της σειράς

Δικαιολογεί τη Σοφία; «Ο γάμος θέλει δουλειά, προσπάθεια και δεν μπορεί να είναι στον αυτόματο» απαντά. «Τι συμβαίνει με αυτό το ζευγάρι: είναι χρόνια μαζί, έχουν διαφορά ηλικίας, υπάρχει βαθιά αγάπη αλλά όλες οι μονάδες προσοχής τους έχουν στραφεί στο τι κάνει η κόρη τους. Υπάρχει μονοτονία στη ζωή τους, η κάθε μέρα είναι η ίδια με την προηγούμενη, δεν συμβαίνει τίποτα καινούργιο κι όλο αυτό έχει δημιουργήσει μια απίστευτη φθορά. Ο Τάσος έχει συνταξιοδοτηθεί, ασχολείται με λεπτομέρειες κι αυτή η γυναίκα αισθάνεται ότι έχει βαλτώσει». Στο σημερινό επεισόδιο ωστόσο… «ο Τάσος θα με σοκάρει και θα με κάνει να επανατοποθετηθώ, να δω τα πράγματα πιο σφαιρικά, και κάπως να αναλογιστώ τι έχει γίνει με αυτόν τον άνθρωπο».

Ο Σπύρος Σαραφιανός αναφερόμενος στο ρόλο του Τάσου και στην εξέλιξή του, τονίζει ότι: «Συντάσσομαι με τον Τάσο και τη συμπεριφορά του. Πολλά από αυτά που λέει μπορεί να τα έλεγα κι εγώ. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο αγαπάς και τις ρωγμές του, τα λάθη του, τις αδυναμίες του, με τα χρόνια αγαπάς το αδύνατό του σημείο και προσπαθείς να το καταλάβεις. Εύκολη είναι η παρόρμηση αλλά όλα αυτά τα χρόνια έχουν δημιουργήσει ένα νήμα το οποίο είναι πολύ δυνατό, για το σπάσεις εύκολα». Απόψε βλέπουμε μια έκρηξη η οποία είναι… «δικαιολογημένη, αλλά να έχετε υπομονή για το επόμενο». Πάντως και οι δύο, θα προσπαθήσουν για να σωθεί αυτός ο γάμος.

Σασμός: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης (9/3)

Δυνατές συγκινήσεις και ανατροπές στη συνέχεια της σειράς «Σασμός» Στο επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης (9/3) η Καλλιόπη συνεχίζει να πλέκει τον ιστό της γύρω απ’ τους Βρουλάκηδες. Το σχέδιο της, όμως, βρίσκει την Αργυρώ πιο ευάλωτη από ποτέ. Μνήμες και πληγές ματώνουν ξανά. Ο Αντώνης και ο Άγγελος ματαίως προσπαθούν να αλλάξουν κάτι. Μαρίνα, γιαγιά Ειρήνη και Αργυρώ βρίσκονται μπροστά σε ένα δίλημμα που θα ορίσει το μέλλον τους… Η οικογένεια Βρουλάκη αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της!

Σασμός: Δείτε το trailer του επεισοδίου

https://www.instagram.com/tv/Ca2-fYslcq8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον Alpha.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA