Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μάριος Λιόλιος ήταν ο νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας και είχε κάποια πλεονεκτήματα, τα οποία και του ανακοίνωσε ο Πάνος Ιωαννίδης στο επεισόδιο του MasterChef το βράδυ της Τετάρτης (9/3). Ενα από αυτά ήταν να αλλάξει τον αρχηγό της Μπλε ομάδας, απόφαση που μάλλον δεν άρεσε στον Δημήτρη Ταϊρίδη ή αλλιώς «Μπόμπαινα» και στη θέση του έβαλε τη Βασιλική Δροσάτου. Ο Μάριος Λιόλιος είχε τη δυνατότητα να κάνει ακόμη μία αλλαγή και αντάλλαξε τον Τζόναθαν Χάρτνετ από την Κόκκινη ομάδα με τον Γιάννο Σδούγκα από την Μπλε.

«Λογικά τον Δημήτρη πρέπει αυτό να τον πέθανε γιατί το να είναι αρχηγός, ένιωθε ότι του έδινε τρομερό κύρος. Δεν ξέρω είχε ένα περίεργο στιλ», ήταν η πρώτη αντίδραση της Βασιλικής.

Διαβάστε ακόμη: MasterChef: Ο Ηλίας Μαμαλάκης τα έβαλε με τον «Μπόμπαινα» - «Είδα τοξικότητα και χυδαία αντιπαλότητα»

Και ο Δημήτρης Ταϊρίδης σχολίασε: «Νομίζουν ότι εγώ θα χάσω το ηθικό μου ή ότι έχω τάσεις αρχηγού. Αν θα έλεγε να έρθει και ο Ταϊρίδης να φορέσει την ποδιά των κόκκινων, πολύ απλά, θα άφηνα την ποδιά μου την μπλε θα πήγαινα στο πάσο και θα έλεγα: Ευχαριστώ πολύ σε όλους, χάρηκα για την γνωριμία και για το MasterChef, αλλά εγώ κόκκινος δεν γίνομαι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA