Μενού
  • Α-
  • Α+

Σαν να μην έφτανε ο πόλεμος στην Ουκρανία, έχουμε και την κακοκαιρία «Φίλιππος» αυτές τις ημέρες εδώ, η οποία δυσκολεύει πολύ τη ζωή των κατοίκων. Πώς να μπορέσει ο κόσμος να ξεφύγει και να ασχοληθεί με κάτι άλλο εκτός από τις ειδήσεις γύρω από την επικαιρότητα; Στο Τηλεκοντρόλ πάντως προσπαθούμε να σας μεταφέρουμε όλα τα αξιόλογα νέα από το προσκήνιο και το παρασκήνιο της showbiz.

Το εντυπωσιακό ποσοστό του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor

O Σάββας Κάλφας ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Αν και ο Μαχητής είχε καταφέρει στην αρχή του ριάλιτι να κερδίσει τη συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού, τελικά ο κόσμος του γύρισε την πλάτη στην πρώτη ψηφοφορία που τέθηκε υποψήφιος. Αντίθετα, όπως φάνηκε στήριξε έντονα τον παίκτη που καταστρώνει συνεχώς σχέδια στο νησί. Μιλάμε ασφαλώς για τον Σπύρο Μαρτίκα

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Σπαλιάρας: «Οι γυναίκες δεν είναι αριθμοί, μετανιώνω για τη δήλωση με τις 4.000»

Όπως ακούσαμε μάλιστα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ο Σπύρος κατάφερε να συγκεντρώσει το εντυπωσιακό ποσοστό του 73,1% στις θετικές ψήφους, ενώ ο Σάββας αποχώρησε με διαφορά 0,5% από την Σταυρούλα. Το ποσοστό του Μαρτίκα αποτελεί ρεκόρ, με το τηλεοπτικό κοινό να δείχνει έμπρακτα πως αρέσκεται να βλέπει στην οθόνη του παίκτες, οι οποίοι προσφέρουν αυτό το κάτι στο ριάλιτι. 

Ούτε 5% ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι στον ΑΝΤ1

Μπορεί ο ΑΝΤ1 να θεώρησε τηλεοπτική επιτυχία το ότι αγόρασε τα δικαιώματα της σειράς «Ο Υπηρέτης του Λαού» με πρωταγωνιστή το πρόσωπο των ημερών, Βολοντιμίρ Ζελένσκι. Ο πρόεδρος της Ουκρανίας έγινε διάσημος και εκτόξευσε τις μετοχές μέσα από τον ρόλο του στη συγκεκριμένη σειρά, ωστόσο φάνηκε πως το ελληνικό κοινό δεν τρελάθηκε με την επιλογή του ΑΝΤ1.

Έτσι, στην τρίτη ημέρα προβολής της η σειρά «Ο Υπηρέτης του Λαού» έφτασε με το ζόρι το 4.2% στο δυναμικό κοινό, ενώ στο σύνολο απλά άγγιξε το 5.1%. Πάντως, ούτε στο Twitter οι χρήστες ασχολήθηκαν ιδιαίτερα με τη σειρά. 

Τι θα γίνει με το βαρύ χαρτί του OPEN 

Περίφημα τα πηγαίνει το OPEN όλες αυτές τις ημέρες που βρίσκεται σε εξέλιξη ο πόλεμος στην Ουκρανία. Η συνεχής ενημέρωση που προσφέρει το κανάλι, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο του χαρίζει μεγάλες τηλεθεάσεις. Ωστόσο, οι ιθύνοντες του σταθμού σκέφτονται και την επόμενη σεζόν στις συσκέψεις τους, με το όνομα της Φαίης Μαυραγάνη να τους απασχολεί ιδιαίτερα.

Κι αυτό γιατί το συμβόλαιο της παρουσιάστριας λήγει το φετινό καλοκαίρι και ουδείς γνωρίζει ποιο θα είναι το τηλεοπτικό της μέλλον. Από το OPEN σίγουρα θεωρείται ένα από τα «βαριά χαρτιά» και θα ήθελαν να την πείσουν να παραμείνει με κάθε τρόπο και τη νέα σεζόν. Όμως, φαίνεται πως ο ΑΝΤ1 έχει μπει στο παιχνίδι της διεκδίκησής της. 

Όλα έτοιμα για το Chart Show με τη Δέσποινα Βανδή 

Το «Chart Show - Your Countdown» με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή είναι έτοιμο να κάνει πρεμιέρα στα Σαββατόβραδα του Alpha. Τα γυρίσματα με τη διάσημη τραγουδίστρια έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ αναμένεται να δούμε την πρώτη εκπομπή το ερχόμενο Σάββατο 12 Μαρτίου στις 21:00. 

Στα παρασκήνια του Chart Show λίγο πριν από την πρεμιέρα του βρέθηκε και η κάμερα του Happy Day. Εκεί συνάντησε τη Δέσποινα Βανδή, η οποία μίλησε για το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα και αποκάλυψε ότι ήρθε σε επικοινωνία με την προκάτοχό της, Ναταλία Γερμανού. «Μίλησα με τη Ναταλία να μου δώσει τις ευλογίες της. Μου είπε ότι είναι μουσικό το σόου κι ότι είμαι στα χωράφια μου», είπε από την πλευρά της. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA