Μενού
  • Α-
  • Α+

Η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Κοντομηνά έγινε γνωστή το πρωί της Πέμπτης (10/3) μέσα από τη συχνότητα του Alpha, ένα κανάλι με το οποίο ο επιχειρηματίας είχε συνδέσει το όνομά του. Ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιήθηκε στον χώρο των ασφαλειών, της τηλεόρασης, των αιθουσών κινηματογράφου και του λιανικού εμπορίου «έσβησε» στο ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες.

Οι άνθρωποι του Alpha που τον έζησαν μίλησαν για εκείνον λίγο μετά την είδηση του θανάτου, ενώ κάτι τέτοιο έκανε και ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης, ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο πάνελ του «Πρωινού» του ΑΝΤ1. Μάλιστα, θυμήθηκε και το σκηνικό που ο Δημήτρης Κοντομηνά εισέβαλε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη, την ώρα της εκπομπής της τον Οκτώβριο του 2016, χωρίς η παρουσιάστρια να έχει ενημερωθεί. 

Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Κοντομηνάς: Ποιος ήταν ο επιχειρηματίας που πέθανε σε ηλικία 83 ετών

«Θυμάμαι να μπαίνει στον Alpha και να χαιρετά από την καθαρίστρια και τους ανθρώπους στην είσοδο, μέχρι τον τελευταίο εργαζόμενο.  Δεν θα ξεχάσω τότε με τον νόμο που είχε έρθει για τις άδειες των καναλιών επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, είμαστε στον αέρα και ετοιμαζόμαστε να πάμε στη μαγειρική και μπαίνει μέσα ο Δημήτρης Κοντομηνάς με τον Δήμο Βερύκιο τότε σαν σίφουνας και λέει:

«Φέρτε τις κάμερες εδώ. Πού είναι η Ελένη; Στη μαγειρική. Εγώ θα μιλήσω». Και άρχισε να απαντά στην κυβέρνηση, στον κυβερνητικό εκπρόσωπο και να λέει «Αυτό που κάνετε είναι δικτατορία» και να βγάζει ένα διάγγελμα από την κουζίνα. Και να είμαστε όλοι, 50 άτομα, μαγκωμένοι να ακούμε τον Δημήτρη Κοντομηνά να στέλνει το μήνυμά του και να προσπαθεί να ανατρέψει αυτή την απόφαση που ανατράπηκε στα δικαστήρια», ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης.

Όσο για την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη; Έμεινε αρχικά «άγαλμα», λέγοντας στον αέρα της εκπομπής, «Παναγία μου θα πάθω τίποτα». Σίγουρα μία από τις αξέχαστες στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης. Πάντως, η Μενεγάκη σήμερα δεν ξέχασε τον Κοντομηνά. Στο φινάλε της εκπομπής της το μεσημέρι της Πέμπτης (10/3) κοίταξε την κάμερα και είπε συγκινημένη: «Είναι το σημείο που θα ήθελα να αποχαιρετήσω έναν άνθρωπο που σήμερα το πρωί έμαθα ότι έφυγε από τη ζωή και το λέω έτσι γιατί από τη στιγμή που μπήκε στο νοσοκομείο, περίπου δύο χρόνια πριν, εγώ τουλάχιστον δεν είχα πια επαφή μαζί του.

Θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου στην οικογένειά του και στους ανθρώπους που τον γνωρίσαμε, βαθιά ειλικρινή συλλυπητήρια. Θα τον έχω στην καρδιά μου γιατί ήταν ένας πολύ ωραίος εργοδότης, πολύ ανοιχτός, πολύ ανθρώπινος, πολύ δοτικός, πολύ κανονικός. Πέρασα πολύ όμορφα τα 15 χρόνια που ήμουν κοντά του στον Alpha. Μόνο με αγάπη θα τον σκέφτομαι και πραγματικά μέσα από την καρδιά μου θέλω να του ευχηθώ να έχει ένα καλό ταξίδι», ήταν τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη για τον Δημήτρη Κοντομηνά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA