Μενού
  • Α-
  • Α+

Υπομονή μέχρι το καλοκαίρι θα πρέπει να κάνουν οι φανατικοί του Peaky Blinders, καθώς η 6η σεζόν της επιτυχημένης σειράς αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα μέσω Netflix στις 10 Ιουνίου. Η 6η σεζόν, η οποία θα είναι και η τελευταία, σύμφωνα με το variety.com θα κάνει πρεμιέρα με τον πρωταγωνιστή Cillian Murphy να επιστρέφει στον ρόλο του ως Tommy Shelby, ενώ ο Paul Anderson θα επιστρέψει επίσης ως Arthur Shelby.

Ωστόσο, μία ηθοποιός που θα λείψει πολύ από τη νέα σεζόν είναι η Helen McCrory, η οποία πέθανε στις 16 Απριλίου 2021 έπειτα από μάχη με τον καρκίνο του μαστού. Υποδύθηκε τον χαρακτήρα της Aunt Polly Gray. Το καστ του Peaky Blinders δημοσίευσε πέρυσι μια φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram προς τιμήν της: «Για πάντα μέλος της οικογένειας του Peaky Blinders».

Διαβάστε ακόμη: Peaky Blinders: Κυκλοφόρησε το trailer της 6ης και τελευταίας σεζόν

https://www.instagram.com/p/CN2jbfGgWYr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μιλώντας στον Guardian σε πρόσφατη συνέντευξη, ο δημιουργός Steven Knight μίλησε για την επερχόμενη σεζόν, η οποία έχει ήδη κάνει πρεμιέρα στο BBC. «Οι χαρακτήρες θα έρθουν αντιμέτωποι με δαίμονες, εχθρούς, φασίστες. Είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ».

Να σημειωθεί ότι την ερχόμενη Κυριακή θα «παίξει» το 3ο επεισόδιο μόνο σε όσους έχουν το BBC iPlayer ή ζουν στην Αγγλία ή έχουν πρόσβαση σε αυτό μέσω VPN. Η αυλαία του στη Μεγάλη Βρετανία θα πέσει στις 4 Απριλίου με το 6ο και τελευταίο επεισόδιο του τηλεοπτικού Peaky Blinders.

https://www.instagram.com/p/Cay_r8bALVC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τέλος, έχει γίνει ήδη γνωστό ότι μετά την «αυλαία» της σειράς θα κυκλοφορήσει μια σχετική ταινία, τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν εντός του 2023.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA