Μενού
  • Α-
  • Α+

Εντάσεις και πάλι στην ομάδα των Μαχητών θα δούμε στο επεισόδιο του Survivor 5 που θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής (13/3) με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Γιώργο Κατσαούνη να τσακώνονται και την παίκτρια να λέει χαρακτηριστικά πως «ο Τσακα Τσούκας έχει ξεφύγει».

Διαβάστε ακόμη: Στέλιος Κρητικός: Θα έμπαινα ξανά στο Survivor αν τα χρήματα ήταν αρκετά

Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας σε ένα απαιτητικό αγώνισμα όπου θα περάσουν κυριολεκτικά μέσα από άμμο, λάσπη και νερό για να διεκδικήσουν τη νίκη και μένει να δούμε ποια ομάδα θα νικήσει.

Ένταση, όμως, θα δούμε και στο Συμβούλιο του Νησιού όπου η Κάτια Ταραμπάνκο θα βρεθεί στο στόχαστρο του Σπύρου Μαρτίκα, ο οποίος θα πει μπροστά σε όλους «Συγγνώμη για την Κάτια που διαβάζει βουλωμένο γράμμα για το ότι επιβεβαιώνει κάθε φορά όποτε μιλάει ότι είναι και σίγουρη ότι η Σταυρούλα θα μας φέρει άνω κάτω. Όποιος έχει κακή πρόθεση έχει και κακή γνώμη, γνωστό αυτό πανελλαδικά».

Η Κάτια Ταραμπάνκο θα του απαντήσει «ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει, οπότε μη λες μεγάλες κουβέντες», ενώ στον τσακωμό θα μπει και ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος θα κατηγορήσει τον Σπύρο ότι προσπαθεί να αποπροσανατολίσει το τηλεοπτικό κοινό και όλα αυτά πριν αρχίσει η ψηφοφορία για τον πρώτο παίκτη προς αποχώρηση της εβδομάδας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA