Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πρώτη ασυλία της εβδομάδας διεκδίκησαν το βράδυ της Κυριακής (13/3) Διάσημοι και Μαχητές στο Survivor, με την ομάδα των Κόκκινων να αναδεικνύεται νικήτρια σε ένα αγώνισμα γεμάτο ανατροπές. Η ομάδα των Μπλε οδηγήθηκε στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να κερδίζει το κολιέ και τον Σπύρο Μαρτίκα να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την ψηφοφορία στο συμβούλιο.

Οι Μαχητές με γεμάτα τα στομάχια μετά τη νίκη τους στο έπαθλο φαγητού του Σαββάτου ασχολήθηκαν περισσότερο με τη μαντινάδα της Τζο Μαριδάκη που ενόχλησε τους Διάσημους, με τη 19χρονη φοιτήτρια κτηνιατρικής να εξηγεί πως δεν ήθελε να προσβάλει τους αντιπάλους της.

Διαβάστε ακόμη: Στέλιος Κρητικός: Θα έμπαινα ξανά στο Survivor αν τα χρήματα ήταν αρκετά

Οι Διάσημοι απαλλαγμένοι από άγχος αποφάσισαν να επιδοθούν σε κατασκευές και συγκεκριμένα ο Σπύρος Καραγκούνιας έφτιαξε μία κούνια. Η ιδέα του Τάκη έδειξε να αρέσει αρκετά στα κορίτσια της ομάδας του που δεν έχασαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν «κουνια-μπέλα».

Στην παραλία των Μπλε η συζήτηση φούντωσε για την αναζήτηση της τέλειας γυναίκας για τον Σπύρο Μαρτίκα, ενώ εκείνος θυμήθηκε και ένα περιστατικό που τον είχε συγκλονίσει.

Ο φαρμακοποιός του Survivor θυμήθηκε και ένα περιστατικό που τον είχε συγκλονίσει και δεν ήταν άλλο την απώλεια της θείας του από πνιγμό σε θάλασσα της Καλύμνου.

Στο στίβο μάχης για την 1η ασυλία της εβδομάδας ο αγώνας έφτασε σε flag race. Η Βρισηίδα ήταν πιο γρήγορη από την Ασημίνα και έτσι έδωσε το πλεονέκτημα στον Άρη να αφήσει πίσω του τον Κατσαούνη για το τελικό 6-5 και τη νίκη στους Διάσημους.

Πριν από τον αγώνα ατομικής ασυλίας, Ασημίνα και Γιώργος Κατσαούνης αντάλλαξαν βαριές κουβέντες. Η Ασημίνα έδειχνε απρόθυμη να συζητήσει με τους συμπαίκτες της τους λόγους που έχασαν, και έτσι πήγε να πλυθεί στο ποτάμι, όμως ο Κατσαούνης έδειχνε εκνευρισμένος με το αποτέλεσμα και είχε μεγάλη ένταση.

Εκείνο που έδειξε να κάνει έξαλλη την Ασημίνα ήταν ότι ο Κατσαούνης την ανέφερε με το επίθετό της. Έτσι, φανερά θυμωμένη η Ασημίνα του είπε να μην ξαναπροφέρει το επίθετό της.

Στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας ο Αντρέας έδειξε να εγκαταλείπει τον αγώνα από την αρχή, ενώ ως το τέλος άντεξε η Ασημίνα που φόρεσε και το κολιέ στο λαιμό της.

Η νικήτρια της ατομικής ασυλίας δεν είδε με καλό μάτι την κίνηση του Αντρέα να εγκαταλείψει την προσπάθεια, ενώ εκνευρίστηκε με το γεγονός ότι ο Κατσαούνης κρυφάκουγε τα όσα έλεγε με τις Σοφιάνα και Σταυρούλα.

Η κόντρα Κατσαούνη-Ασημίνας μεταφέρθηκε και στο πρώτο συμβούλιο υποψηφιοτήτων της εβδομάδας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA