Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο κακός χαμός αναμένεται να γίνει στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Οι μπλε έχασαν την πρώτη ασυλία και στο συμβούλιο του νησιού που παρακολουθήσαμε, βρέθηκε ξανά υποψήφιος ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο πιο στρατηγικός παίκτης του φετινού ριάλιτι επιβίωσης φαίνεται πως δεν έχει συμμάχους στην καλύβα του, ωστόσο το κοινό τον στηρίζει και μάλιστα του χάρισε ένα ποσοστό ρεκόρ την προηγούμενη εβδομάδα.

Παράλληλα, είδαμε πως την ατομική ασυλία την πήρε η Ασημίνα, επομένως θα έχει τρομερό ενδιαφέρον να ακούσουμε τον παίκτη που θα «δώσει» η Μαχήτρια. Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά με τον Γιώργο Κατσαούνη, με τον αγρότη να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι ο επόμενος υποψήφιος προς αποχώρηση από την ομάδα των μπλε.

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Χατζηγεωργίου: Από το Survivor στον πόλεμο στην Ουκρανία προσφέροντας βοήθεια σε αμάχους

Τι θα γίνει, λοιπόν, στο επεισόδιο της Δευτέρας (14/3); Έχουμε τη δεύτερη ασυλία, η οποία θα παιχτεί σε ένα δύσκολο και απαιτητικό στίβο μάχης. Σύμφωνα με τα spoilers που έρχονται απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο πάντως, οι Διάσημοι θα ηττηθούν και οι Μαχητές θα πανηγυρίσουν στο τέλος.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι λίγο αργότερα στο συμβούλιο του νησιού θα έρθουν τα πάνω κάτω. Οι Κόκκινοι θα κληθούν να ψηφίσουν κάποιο συμπαίκτη τους προς αποχώρηση, ενώ ταυτόχρονα οι νικητές της ατομικής ασυλίας θα «δείξουν» ακόμη έναν. Κρατηθείτε γιατί έρχεται μεγάλο επεισόδιο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA