Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του Mega «Σκοτεινή Θάλασσα» το βράδυ της Τρίτης (22/3) ο Γιάννης αποκαλύπτει στον Χρήστο τις ατασθαλίες του Ηρακλή στην εταιρεία.

Διαβάστε ακόμη: Πόλεμος στην Ουκρανία: Ταμίλα Κουλίεβα - «Παρακολουθώ μουδιασμένη και συντετριμμένη τα γεγονότα»

Ο Χρήστος αποφασίζει να κατηγορήσει τον Ηρακλή ανοιχτά για το θέμα της μόλυνσης στη λιμνοθάλασσα, αλλά και να θέσει την Ξένια προ των ευθυνών της. Η Ξένια υπόσχεται ότι θα μελετήσει σοβαρά την καταγγελία του Χρήστου. Επιστρατεύει, επίσης, έναν γραφολόγο, για να εξετάσει αν το σημείωμα αυτοκτονίας του Μιχάλη είναι αυθεντικό.

Ο Γεράσιμος φορτώνει την υπόθεση των διαρροών στον Πέτρο και τον εξαναγκάζει σε παραίτηση, κάτι που αυτόματα αθωώνει τη Σμαρώ. Αποκαλύπτεται ότι ο Σάββας είχε στο παρελθόν δοσοληψίες με τον Σάκη, αλλά και ότι η Όλγα ταξίδεψε στη Ρωσία για να συναντήσει τον Μπόρις κρυφά από τον Σάββα.

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παπαγεωργίου, Θέμις Μπαζάκα, Ταμίλα Κουλίεβα, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Γιάννης Νταλιάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Μιχάλης Συριόπουλος, Άννα Καλαϊτζίδου, Αινείας Τσαμάτης, Βασίλης Μηλιώνης, Τζώρτζια Κουβαράκη, Σταύρος Τσουμάνης, Μπίλιω Μαρνέλη, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Αλέξανδρος Βάρθης, Έλενα Μεγγρέλη, Έλενα Μαρσίδου, Βιργινία Ταμπαροπούλου, Πάνος Ζουρνατζίδης.

Στο ρόλο του Μιχάλη, ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

Στο ρόλο του Σάκη, ο Στάθης Σταμουλακάτος.

Φιλική συμμετοχή: Γεράσιμος Γεννατάς.

Σκοτεινή Θάλασσα κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 23:10 στο MEGA.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA