Μενού
  • Α-
  • Α+

Το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην επιτυχημένη δραματική σειρά του Alpha «Σασμός» και οι χρήστες του Twitter σχολιάζουν καθημερινά όσα βλέπουν σε κάθε επεισόδιο. Στο επεισόδιο της Τρίτης (15/3) ο Αστέρης μαθαίνει πως η Αργυρώ έφυγε από την Κρήτη και τα βάζει με την μητέρα του. Οι πρώτες μέρες της καινούριας τους ζωής βρίσκουν τη Μαρίνα και την Αργυρώ να ψάχνουν τα πατήματά τους.

Οσο ο Μαθιός ψάχνει να βρει τη γυναίκα που κρατά στο χέρι της τη σωτηρία του Αστέρη, εκείνος καλεί την Καλλιόπη για μια συνάντηση που θα δώσει οριστικό τέλος στην κυριαρχία της πάνω του στη συνέχεια της σειράς «Σασμός». Ο Γεράσιμος από την άλλη συναντά για πρώτη φορά τον Καραπάνο, τη μέρα που έχει γενέθλια ο χαμένος του γιος. Καθώς η πόρτα της φυλακής κλείνει οι δυο άντρες βρίσκονται ο ένας απέναντι στον άλλον…Πόσα μυστικά κρύβει ο νεαρός αστυνομικός;

Διαβάστε ακόμη: Σασμός - Μαρία Πρωτόπαππα: «Κάτι άλλαξε μέσα μου», αποκαλύπτει για τη viral σκηνή με τον Πετρή νεκρό

Μία από τις σκηνές όμως που έγιναν viral είχε πρωταγωνιστές την παπαδιά Κατερίνα, κατά κόσμον Στέλλα Γκίκα, και τον αστυνόμο Αντώνη Φραγκιαδάκη τον οποίο υποδύεται ο Δημήτρης Ήμελλος.

Στην σκηνή οι δυο ηθοποιοί συναντήθηκαν στο χωριό, ενώ η Μαρίνα Βρουλάκη έχει φύγει πια από την Κρήτη και έχει εγκατασταθεί στα Γιάννενα μαζί με την κόρη της Αργυρώ. Η παπαδιά λοιπόν που είναι επιστήθια φίλη με τη Μαρίνα επισημαίνει στον αγαπημένο της ότι θα παρακολουθεί τις κινήσεις της όσο εκείνη βρίσκεται μακριά.

Ο τρόπος που το έκανε ήταν πολύ χαρακτηριστικός και θύμισε τον Αμερικανό ηθοποιό, Ρόμπερτ ντε Νίρο. Η κίνησή της αυτή σχολιάστηκε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης και η κίνησή της αυτή έγινε αμέσως viral.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA