Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Bridgerton επιστρέφει στο Netflix από τις 25 Μαρτίου, όμως ο χαρακτήρας που έκλεψε περισσότερο από κάθε άλλον τις εντυπώσεις στην πρώτη σεζόν της σειράς δεν θα είναι στον δεύτερο κύκλο. Οι λάτρεις του Bridgerton που περιμένουν να δουν τον δεύτερο κύκλο της σειράς θα απογοητευτούν από την απουσία του Regé-Jean Page, καθώς το δίκτυο είχε ανακοινώσει πριν από αρκετούς μήνες ότι ο «Δούκας» του Hastings δεν θα συμμετάσχει στα νέα επεισόδια της σειράς, της οποίας τον πρώτο κύκλο παρακολούθησαν τουλάχιστον 82 εκατομμύρια άνθρωποι. 

Διαβάστε ακόμηΜαίρη Χρονοπούλου: Ο Θεός μου έδωσε πολλά και μου τα έπαιρνε λίγα λίγα πίσω - Εκανα λάθη

Τα άσχημα νέα για τον πρωταγωνιστή του πρώτου κύκλου του Bridgerton είχαν κοινοποιηθεί μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Bridgerton στο Twitter, με τη μορφή σημείωσης από τον χαρακτήρα της σειράς, Lady Whistledown.

«Αγαπητοί αναγνώστες, ενώ όλα τα μάτια στρέφονται στην αναζήτηση του Λόρδου Άντονι Μπρίτζερτον να βρει την υποκόμισσά του, πρέπει να αποχαιρετίσουμε τον Regé-Jean Page, που θριάμβευσε παίζοντας τον χαρακτήρα του Δούκα του Hastings. Θα μας λείψει η παρουσία του Simon στην οθόνη, αλλά θα αποτελεί πάντα μέρος της οικογένειας Bridgerton. Η Daphne θα παραμείνει αφοσιωμένη σύζυγος και αδερφή, βοηθώντας τον αδερφό της να περιηγηθεί στην επόμενη σεζόν και να ανακαλύψει τι έχει να του προσφέρει – περισσότερη ίντριγκα και ρομαντισμός από όση μπορούν να αντέξουν οι αναγνώστες μου. Με αγάπη, Lady Whistledown», έγραφε η ανακοίνωση.

Από τη δική του πλευρά, ο Regé-Jean Page είχε γράψει τότε: «Ευχαρίστηση και προνόμιο! Είναι τιμή να είμαι μέλος της οικογένειας, του cast, και των απίστευτων θαυμαστών της σειράς, η αγάπη είναι πραγματική και θα συνεχίσει να μεγαλώνει». Η ίδια πηγή είχε προσθέσει: «Ο ηθοποιός δεν ήταν ευχαριστημένος με αυτό που σχεδιάστηκε για τον χαρακτήρα του για τη δεύτερη σεζόν, γιατί δεν θα ήταν το επίκεντρο της σειράς, όπως συνέβη στον πρώτο κύκλο». Ο ηθοποιός αρκέστηκε την ίδια περίοδο να δηλώσει πως θέλει να επικεντρωθεί στην κινηματογραφική του καριέρα, αφού οι προτάσεις μετά τη συμμετοχή του στο Bridgerton ήταν πάρα πολλές. Ακόμα κι όταν η παραγωγή του πρόσφερε 50.000 δολάρια για κάθε επεισόδιο της καινούριας σεζόν της σειράς, ο Regé-Jean Page είχε πάρει ήδη την απόφασή του.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Πού είναι ο Δούκας του Hastings

Ήδη από τα πρώτα λεπτά του πρώτου επεισοδίου του δεύτερου κύκλου της σειράς Bridgerton εξηγείται και το πού βρίσκεται ο Simon και, μάλιστα, από την ίδια την Daphne την ώρα που περιμένει με την οικογένειά της την Eloise. «Συνειδητοποιείς ότι άφησα τον σύζυγό μου και το παιδί μου σπίτι για αυτό;», ακούγεται να λέει η Daphne στους δικούς της που επέστρεψε στην οικογένειά της γιατί η Eloise θα παρουσιαστεί στη βασίλισσα Charlotte πριν τη νέα κοινωνική σεζόν, οπότε κάποιος έπρεπε να φροντίσει το μωρό. Και αυτός είναι ο Simon.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA