Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (26/3) ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο μουσικοσυνθέτης παραχώρησε μια εφ' όλη της ύλης συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις διαμάχες που είχε με κάποιους τραγουδιστές. «Έχω θυμώσει με τραγουδιστή, είπα μέσα μου πως δεν θα του ξαναγράψω τραγούδι αλλά δεν το τήρησα», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη: Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Ρώτησα τον Γιώργο Κιμούλη, για ποιο λόγο όλο αυτό;»

«Είμαι άνθρωπος που θυμώνω εκείνη την ώρα, που φωνάζω εκείνη την ώρα αλλά ούτε καν θυμάμαι μετά γιατί έχουμε καβγαδίσει. Ούτε θυμάμαι τι έχω πει πάνω στον παρορμητισμό μου. Λέω και πράγματα για τα οποία εννοείται πως μετανιώνω μετά αλλά δεν θυμάμαι να πω τον τάδε», συμπλήρωσε ο Γιώργος Θεοφάνους. 

Η στιγμή πάντως που τον συγκίνησε βαθιά ήταν όταν η Ναταλία Γερμανού του έδωσε ένα ιδιαίτερο δώρο. Η παρουσιάστρια είχε εξασφαλίσει ένα ιδιόχειρο σημείωμα του Γιώργου Κατσαρού, του μέντορα του συνθέτη, που τον προέτρεπε με πολύ χιούμορ να γράψει το δικό του τραγούδι για έναν «Γιώργο» με τη βοήθεια της Ναταλίας.

Ο Θεοφάνους βούρκωσε σε αυτό το σημείο, ενώ είπε στη Γερμανού, «αυτή η γενιά είμαστε τόσο τυχεροί που τους έχουμε ακόμα μαζί μας. Είναι κρίμα που φύγανε πολλοί. Το ελληνικό τραγούδι μας χρειάζεται όλους. Ακούς;»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA