Στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου (26/3) η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η οποία παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στη Σίσσυ Χρηστίδου. Όπως ήταν λογικό, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στον Γιώργο Κιμούλη, αλλά και στις αγωγές που έκανε σε συναδέλφους της.
Διαβάστε ακόμη: Φως στο Τούνελ: Η Αγγελική Νικολούλη φόρεσε μπλε σακάκι - Πώς αντέδρασε το Twitter
«Περιμένω τη συγγνώμη αλλά δεν πρόκειται να έρθει ποτέ. Έχει περάσει πολύς χρόνος κι όταν βλέπεις ότι αυτός ο άνθρωπος σε λίγο θα βρεθεί στα δικαστήρια με συναδέλφους σου που έχουν περάσει από τη δική τους πλευρά, λες εντάξει τι περιμένω τώρα εγώ. Προς το παρόν δεν έχω πάρει κάποια μήνυση. Ίσως ο κ. Κιμούλης θεώρησε ότι βγήκε προς τα έξω από τη Ζέτα Δούκα και κινήθηκε από εκείνη» είπε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.
«Το συνειδητοποίησα τώρα που μεγάλωσα. Πόσο ανόητο είναι αυτό που πέρασα από αυτόν τον άνθρωπο. Όταν είσαι τόσο καταξιωμένος, όταν είσαι ο Γιώργος Κιμούλης κι ο ηθοποιός που είσαι, μόνο αγάπη πρέπει να βγάζεις και να δώσεις για τους συναδέλφους που βγήκαν στο θέατρο. Δεν έχει νόημα αυτό που συνέβη. Προς το τέλος τον ρώτησα γιατί το είχα απορία. Για ποιο λόγο όλο αυτό; Δεν πήρα κάποια απάντηση» συμπλήρωσε η ηθοποιός.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.