Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Χριστόφορος Κατσιάνας, ο οποίος φέτος συμμετέχει στο MasterChef και έχει ξεχωρίσει εκτός από τις μαγειρικές του ικανότητες και για το αστείρευτο χιούμορ του, μοιράστηκε μία άγνωστη πτυχή της ζωής του, όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του μεγάλου του αδερφού, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο πριν από 9 χρόνια.

Ο παίκτης του MasterChef δεν άκουσε πολύ καλά σχόλια για τις παρασκευές του στο Mystery Box και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η ψυχολογία του ήταν πεσμένη. Μιλώντας στην κάμερα, ο παίκτης του μαγειρικού ριάλιτι ανέφερε πως "ταξίδεψε" σε μία άσχημη περίοδο για εκείνον, όταν πριν από 9 χρόνια έχασε τον αδερφό του σε τροχαίο δυστύχημα.

Διαβάστε ακόμη: MasterChef: Εφτασε η στιγμή του Silver Award - Η πρώτη δοκιμασία και ο «ξαφνικός θάνατος»

«Δεν παίζει δυστυχώς σήμερα ψυχολογία, πήγα αλλού. Πήγα σε μία άσχημη περίοδο για μένα. 6 Σεπτεμβρίου 2013. Τότε έχασα τον μεγάλο μου αδερφό. Γενικότερα ήταν ένας σημαντικός λόγος που ασχολήθηκα με τη μαγειρική, ήταν ένα 'πνιγμένο' όνειρο. Μετά τον θάνατο του αδερφού μου ήταν αυτό που είπα ότι μία φορά ζεις, κάνε πράξη ό,τι έχεις μέσα σου, πίστεψε σε εσένα, κάντα όλα, δεν μετράει τίποτα, δεν παίζει ρόλο τίποτα» ανέφερε ο ίδιος.

«Ο Δημήτρης τη μέρα που έφυγε ήταν ευτυχισμένος, αυτό με νοιάζει. Χαίρομαι γιατί του είχα πει σ' αγαπώ. Είναι ο μόνος από τα αδέρφια μου που του το έχω πει. Ήταν ο μεγαλύτερός μου αδερφός. Ήταν και είναι για μένα για εδώ, δεν έχω πει ποτέ είμαστε τέσσερις, πέντε είμαστε και θα είμαστε μέχρι να φύγω. Ήταν μαγκάκι, ήταν ωραίος, έφυγε πάνω που είχε ανοίξει τα φτερά του, αλλά η ζωή έχει και αυτά τα κόλπα. Σκοτώθηκε σε τροχαίο. Γι' αυτό είμαι έτσι και κρατιέμαι. Τώρα το έβγαλα» ανέφερε συγκινημένος ο Χριστόφορος.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA