Μενού
  • Α-
  • Α+

Φτάσαμε ήδη στα μισά της εβδομάδας. Η ημέρα έχει μεγαλώσει μετά και την αλλαγή της ώρας, ενώ αλλάζει κάπως και η διάθεσή μας προς το καλύτερο. Στο σημερινό Τηλεκοντρόλ έχουμε από τηλεθέαση των Όσκαρ, τις αλλαγές στο OPEN, μέχρι αντιδράσεις για τη νέα σειρά που φέρνει στον ΑΝΤ1 ο Μάρκος Σεφερλής...

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Μαλλιά κουβάρια Καραγκούνιας και Εμμανουήλ - «Για χαλάρωσε λίγο αγοράκι μου»

Νέο Δ.Σ. στο OPEN του Ιβάν Σαββίδη

Νέα εποχή στο OPEN του Ιβάν Σαββίδη, καθώς υπήρξαν σημαντικές αλλαγές στο Δ.Σ. της εταιρείας. Το νέο διοικητικό σχήμα έχει σαν πρόεδρο τον Γιάννη Λάτσιο, αντιπρόεδρο τον Αρτούρ Νταβιντιάν, «δεξί χέρι» του Ιβάν Σαββίδη, και μέλη τον γενικό και εμπορικό διευθυντή του καναλιού Νίκο Αργυρό και τον δικηγόρο Κωνσταντίνο Φωτιάδη. Το διοικητικό συμβούλιο είναι πλέον τετραμελές και όχι επταμελές και σηματοδοτεί ουσιαστικά και την αλλαγή φιλοσοφίας, μετά την συμφωνία με τον Γιάννη Λάτσιο. Η γενική συνέλευση της εταιρείας έγινε στις 18 Φεβρουαρίου, αλλά οι εξελίξεις με τον πόλεμο στην Ουκρανία καθυστέρησε πολύ τη δημιουργία του νέου Δ.Σ. Το νέο διοικητικό συμβούλιο έχει ισχύ πέντε χρόνια.

Τι είδαμε στο πρώτο τρέιλερ του Super Mammy

H πρεμιέρα του Super Mammy, της νέας σειράς του Μάρκου Σεφερλή, έρχεται την Κυριακή 3 Απριλίου στις 22:00 στον ΑΝΤ1 και ήδη κυκλοφόρησε το τρέιλερ, από το οποίο παίρνουμε μια γεύση για το τι θα ακολουθήσει. Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός θα μεταμφιεστεί σε μαμά Χαρίκλεια, η οποία θα έχει τον κλασσικό ρόλο της Ελληνίδας μάνας. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ωστόσο, στα πρώτα πλάνα που κυκλοφόρησαν από τη σειρά του Σεφερλή, υπήρξαν αντιδράσεις στα social media σχετικά με τον τρόπο που απεικονίζεται ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι. Όπως σχολίασαν οι περισσότεροι, αντιμετωπίζονται ως καρικατούρες στα πρότζεκτ του Σεφερλή, σε αντίθεση με άλλες σειρές όπως η εξαιρετικά επιτυχημένη, Τούρτα της Μαμάς.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η νέα επιτυχία της Αγγελικής Νικολούλη 

Για ακόμη ένα μήνα στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε το Φως το Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη στο MEGA. Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή έρευνας του σταθμού κατάφερε τον Μάρτιο να σημειώσει μέσο όρο 30.3% στο δυναμικό κοινό 18-54, 10 ποσοστιαίες μονάδες υψηλότερο από τον μέσο όρο του Φεβρουαρίου (20,1%).  Παράλληλα, στη ζώνη μετάδοσής του, το Φως στο Τούνελ άφησε πίσω τα προγράμματα του ανταγωνισμού κατά 12 και πλέον μονάδες τόσο στο δυναμικό κοινό 18-54, όσο και στο σύνολο κοινού. Όπως ήταν λογικό, η υπόθεση με το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα συγκλόνισε τους τηλεθεατές, με περίπου 777.883 άτομα να παρακολουθούν κατά μέσο όρο κάθε εκπομπή.

Αντίθετη πορεία για τα νούμερα των Όσκαρ

Σε αντίθεση με την εντυπωσιακή τηλεθέαση, που σημείωσε το Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη, η βραδιά των Όσκαρ  δεν τα πήγε και τόσο καλά. Την φετινή τελετή παρακολούθησαν 15.400.000 τηλεθεατές στις ΗΠΑ, νούμερο ελαφρώς καλύτερο από το περσινό φιάσκο που είδαν μόλις 10 εκατομμύρια άνθρωποι, γράφοντας αρνητικό ρεκόρ. Παράλληλα, η κορύφωση της τηλεθέασης δεν ήρθε στο χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ, αλλά μία ώρα νωρίτερα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA