Μαλλιά κουβάρια έγιναν για ακόμη μία φορά ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με τους δύο παίκτες του Survivor να έχουν έναν ακόμη άγριο καυγά στην καλύβα των Μαχητών. Οι δύο παίκτες «αρπάχτηκαν» με αφορμή ένα σχόλιο που είχε κάνει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο τελευταίο συμβούλιο. Όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιανό τι θα άλλαζε στον Τάκη Καραγκούνια, εκείνος απάντησε -για πλάκα όπως ισχυρίστηκε- θέση, λέγοντας ότι δεν θέλει να είναι στην ίδια ομάδα μαζί του.
Διαβάστε ακόμη: Survivor: Γι' αυτό τον λόγο μπήκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο ριάλιτι
Ο Τάκης Καραγκούνιας μόνο ως πλάκα δεν πήρε την συγκεκριμένη ατάκα με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένας μεγάλος καυγάς μεταξύ τους. «Εκανες ένα πολύ μεγάλο λάθος και μου είπες να πάω στην απέναντι ομάδα. Γιατί το είπες; Κι άλλο φάουλ», ακούγεται να λέει ο Τάκης Καραγκούνιας, με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να του απαντάει: «Εσύ ξέρεις πόσα έχεις κάνει απέναντί μου;».
Οι δύο παίκτες της Μπλε ομάδας είχαν και άλλον λόγο όμως για να συνεχίσουν τον καυγά τους, καθώς ένα σπρώξιμο του Καραγκούνια στον Εμμανουήλ μετά από αγώνισμα που έχασε ο μισθοφόρος έριξε και άλλο λάδι στη φωτιά. «Νόμιζα ότι κέρδισες. Ήρθα να σε αγκαλιάσω γιατί νόμιζα ότι κέρδισες. Τελικά δεν κέρδισες και με σπρώχνεις έτσι», λέει ο make up artist, με τον Τέκη Καραγκούνια να αντιδρά σε υψηλούς τόνους, λέγοντάς του: «Δεν θέλω ρε φίλε να με αγκαλιάσεις. Δικαίωμά μου δεν είναι;».
- Φωτιά στη μπισκοτοβιομηχανία στα Τρίκαλα: Εντοπίστηκαν τρεις νεκροί - «Έγινε φοβερή έκρηξη»
- Η θεωρία συνωμοσίας για τον... κορονοϊό που συνδέθηκε με τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι στην Αττική και θυελλώδεις άνεμοι
- Σία Κοσιώνη: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της - «Δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.