Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη τις τελευταίες ώρες μετά και τις εξελίξεις στο θρίλερ με το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. Η είδηση ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, ύστερα από εισαγγελική παρέμβαση, και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για το θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και όπως είναι λογικό σχεδόν κάθε εκπομπή ασχολήθηκε την Πέμπτη (31/3) με το συγκεκριμένο θέμα. Για να δούμε τι έχει το σημερινό Τηλεκοντρόλ

Χαμός στο πλατό της Ζήνας Κουτσελίνη

Ένταση και φωνές είδαμε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το μεσημέρι της Πέμπτης (31/3), με το Twitter να τα βάζει με την Κουτσελίνη. Όλα ξεκίνησαν από μια λογομαχία που είχε η παρουσιάστρια με τον συνεργάτη της εκπομπής, Πέτρο Κουσουλό, σχετικά με το θέμα των νεκρών παιδιών της Πάτρας.

Στη συνέχεια το Twitter ανέλαβε δράση και «δίκασε» τη Ζήνα Κουτσελίνη, για τον τρόπο με τον οποίο μίλησε στον συνάδελφό της.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Τα μηνύματα των celebrities

Χαμός και στα social των επωνύμων από το βράδυ της Τετάρτης (30/3) όταν και έγινε γνωστή η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Μάλιστα, η Αγγελική Νικολούλη «εμφανίστηκε» στο Instagram εκείνη τη στιγμή και δημοσίευσε το νέο τρέιλερ για το Φως στο Τούνελ της Παρασκευής (1/4). Με αφορμή αυτό, η Ναταλία Γερμανού έγραψε την πιο πικρή αλήθεια για την υπόθεση, αναφέροντας, «α, ρε Αγγελική Νικολούλη, άλλο ένα οδυνηρό παράσημο στο πέτο σου».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Κοκλώνης σοκαρισμένος με τα όσα έγιναν γνωστά έγραψε στο Twitter του, «εγώ μέχρι την τελευταία στιγμή ήλπιζα να μην είναι η μάνα. Ψυχουλες μου αθώες, καρδούλες μου σε τι χέρια ήσασταν;».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Στο ίδιο μοτίβο και οι αναρτήσεις της Ρούλας Κορομηλά, η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει τα όσα εξελίσσονταν. «Νοιώθω ότι θα σπάσει η καρδιά μου. Σοκαρισμένη. Κλαίω και εγώ, όπως όλος ο κόσμος. Τι έκανες στα παιδιά σου! ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ!», έγραψε η ίδια λίγη ώρα μετά την είδηση της σύλληψης ενώ αργότερα συμπλήρωσε: «Κάντε λίγη ησυχία εσείς που βρίσκεστε έξω από το σπίτι της δολοφόνου. Ησυχία μπορεί να χρειάζονται και γαλήνη τώρα τα παιδιά και από όλους μας αγκαλιά. Ησυχία! Ήρθε η δικαίωση τους. Οι φωνές και η βία δεν τους άξιζαν και δεν μας αξίζουν… Ησυχία!».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Δεν το χωράει ο νους μου. Δεν το χωράει η ψυχή μου»,  έγραψε η Δούκισσα Νομικού μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις.

Πρεμιέρα για το The Masked Singer στον ΣΚΑΪ

Για το τέλος του σημερινού Τηλεκοντρόλ, ας αλλάξουμε λίγο κλίμα και ας πάμε σε μια πρεμιέρα που θα γίνει απόψε στην ελληνική τηλεόραση. Μιλάμε για το The Masked Singer που θα δούμε το βράδυ της Πέμπτης (31/3) στις 21:00 στον ΣΚΑΪ, με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά και κριτές τους Νίκο Μουτσινά, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αθηνά Οικονομάκου και Θοδωρή Μαραντίνη. Απολαυστικό, πρωτότυπο, γεμάτο φαντασία και λάμψη, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και μας προκαλεί να αποκαλύψουμε το πιο καλά κρυμμένο μυστικό της τηλεόρασης.

Είναι βασισμένο σε show της Νότιας Κορέας. Ο τίτλος του πρωτότυπου είναι «King of Masked Singer» και έκανε πρεμιέρα το 2015. Τα ολόσωμα κουστούμια ήταν ιδέα της αμερικανικής παραγωγής, το αρχικό concept είχε ιδιαίτερες μάσκες και φαρδιά ρούχα. Τα κοστούμια του The Masked Singer είναι εμπνευσμένα από τη Φύση, την pop culture αλλά και την ιστορία και τη μυθολογία της εκάστοτε χώρας. Στην Ελλάδα ανάμεσα στις Μάσκες, μεταξύ άλλων, θα δούμε τον Μινώταυρο, τον Τσολιά και τον Κύκλωπα. Σε όλη τη διάρκεια των προβών, των δοκιμών αλλά και κατά τις μετακινήσεις τους από και προς το στούντιο οι διαγωνιζόμενοι φορούν ειδικές μάσκες και μπλούζες με κουκούλα στις οποίες αναγράφεται το λεκτικό «Μη μου μιλάτε».

Κανείς που δεν προέρχεται από την εντεταλμένη μικρή ομάδα τους, δεν επιτρέπεται να τους απευθύνει το λόγο ενώ ακόμα και όσοι επιτρέπεται να τους μιλήσουν τους αποκαλούν μόνο με το όνομα της Μάσκας. Οι διαγωνιζόμενοι είναι αναγνωρίσιμοι, ο καθένας στον τομέα του. Δεν είναι όλοι επαγγελματίες τραγουδιστές χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υστερούν σε φωνητικές δεξιότητες. Στην πρώτη σεζόν του σόου στο αμερικάνικο FOX οι διαγωνιζόμενοι είχαν στη φαρέτρα τους συνολικά 65 υποψηφιότητες για Grammy, 16 πολυπλατινένια άλμπουμ, 16 υποψηφιότητες για Emmy, τέσσερα αστέρια στη Λεωφόρο της Δόξας, και τέσσερις τίτλους Super Bowl.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.