Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν υπάρχει κανένα άλλο θέμα που να απασχολεί την επικαιρότητα τις τελευταίες ώρες, όσο ο θάνατος των τριών παιδιών στην Πάτρα και η σύλληψη της μητέρας τους, Ρούλας Πισπιρίγκου. Ακόμα και η ελληνική showbiz πήρε θέση, με πολλούς celebrities να γράφουν για το γεγονός στα social media. Την ίδια ώρα, οι εκπομπές που ασχολήθηκαν με την υπόθεση σάρωσαν στην τηλεθέαση. Όλα στο σημερινό Τηλεκοντρόλ.

Διαβάστε ακόμη: Ο εκνευρισμός του Twitter με τη Ζήνα Κουτσελίνη και η οργή των celebrities με τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Η Ζήνα Κουτσελίνη δεν είχε αντίπαλο

Αστρονομικά νούμερα έκανε για το Star το μεσημέρι της Πέμπτης (31/3) η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Μπορεί να ήταν πολλοί αυτοί που κατέκριναν τη στάση της Κουτσελίνη μέσω σχολίων στο Twitter, ωστόσο σάρωσε σε τηλεθέαση. Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή σημείωσε 33% στο δυναμικό κοινό, ενώ στο γενικό σύνολο ξεπέρασε το 28%.

Μάλιστα, η εκπομπή κατάφερε να ξεπεράσει σε τέταρτο και το 37%. Την ίδια στιγμή το Πρωινό του ΑΝΤ1 έμεινε στο 15% στο δυναμικό κοινό, ενώ η Super Κατερίνα στο 13.5%.

Η χλιαρή πρεμιέρα του Masked Singer

Η αλήθεια είναι πως η συγκυρία δεν ήταν καλή. Όλα όσα έχουν αποκαλυφθεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, δεν άφησαν καθόλου όρεξη στο τηλεοπτικό κοινό για ψυχαγωγικά σόου. Παρόλα αυτά, το The Masked Singer δεν τα πήγε κι άσχημα. Το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, στο οποίο βλέπουμε Έλληνες celebrities να τραγουδούν ντυμένοι με διάφορες στολές, σημείωσε τηλεθέαση που έφτασε το 18.5% στο δυναμικό κοινό, και 14.1% στο γενικό σύνολο. Έμεινε πίσω από το Σασμό, τον Άγιο Παΐσιο, τη Γη της Ελιάς, αλλά και το MasterChef. Πίσω από τη μάσκα του πρώτου παίκτη που αποχώρηση βρισκόταν η Χριστίνα Σούζη. Για να δούμε τι θα κρύβουν οι υπόλοιπες στολές.

Πότε θα γίνει η ένωση του Survivor

Η Μυριέλλα Κουρεντή ήταν η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor, με τις δύο ομάδες πλέον να μετρούν αντίστροφα για την ένωσή τους. Μπορεί το φετινό ριάλιτι να έχει καθυστερήσει κάπως με τις συνεχόμενες αφίξεις νέων παικτών, αλλά όπως φαίνεται τα ρόστερ έκλεισαν και πλέον μόνο θα λιγοστεύουν. Όπως είδαμε στο αντίστοιχο τουρκικό πρόγραμμα, το πάρτι ένωσης έγινε, επομένως δεν θα αργήσει και η σειρά του δικού μας. Πότε θα γίνει αυτό; Αν όλα πάνε βάση προγραμματισμού πιθανότατα θα το δούμε στο επεισόδιο της Μεγάλης Δευτέρας στις 18 Απριλίου, λίγο πριν το Πάσχα.

Το νέο καταιγιστικό Φως στο Τούνελ 

«Η Τζωρτζίνα τελικά μίλησε από τον τάφο της, έδειξε τον δολοφόνο της και ζητά δικαίωση και για τις δύο αδελφές της», διαβάζουμε στην ανακοίνωση του MEGA σχετικά με την εκπομπή αυτής της Παρασκευής (1/4) στο Φως στο Τούνελ. Η Αγγελική Νικολούλη θα φέρει στο φως άγνωστα στοιχεία για την υπόθεση «που προκαλούν ανατριχίλα».

«Μαρτυρίες-φωτιά. Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι της Αγγελικής Νικολούλη με τη μητέρα. Ένα ντοκουμέντο που παρουσιάζει η εκπομπή λέει πολλά και παγώνει το αίμα», αναφέρεται στη συνέχεια της ανακοίνωσης. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Μετά κι από τα όσα έγιναν γνωστά αυτή την εβδομάδα, το Φως στο Τούνελ πιθανότατα πάει για ρεκόρ σεζόν στην τηλεθέαση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA