Μενού
  • Α-
  • Α+

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή «Super Mammy» που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής (3/4) στον ANT1. Ο Μάρκος Σεφερλής δέχθηκε τα «πυρά» των χρηστών του Twitter για το περιεχόμενου του σεναρίου του, που είναι γεμάτο με ξεπερασμένα και σεξιστικά αστεία, αναπαραγωγή στερεοτύπων και κακό χιούμορ.

Διαβάστε ακόμη: Μάρκος Σεφερλής: Το Super Mammy εκανε πρεμιέρα και δίχασε το Twitter

Αντιδράσεις όμως υπήρξαν και για τη συμμετοχή του Σπύρου Μπιμπίλα στη σειρά. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, ο οποίος έχει σταθεί στο πλευρό θυμάτων κακοποίησης, σεξουαλικής παρενόχλησης και βιασμού του κινήματος #MeToo, δέχθηκε αντιδράσεις από τους τηλεθεατές που στα σχόλιά τους στο Twitter αναρωτήθηκαν για την απόφασή του να συμμετάσχει σε ένα τέτοιου είδους τηλεοπτικό προϊόν.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας απαντώντας στα σχόλια που δέχθηκε, μεταξύ άλλων, είπε: «ο επαγγελματίας ηθοποιός συμμετέχει σε δουλειές και δεν ξέρει πάντα κάθε ατάκα της σειράς».

«Τι να παραδεχτώ; Ότι σαν ηθοποιός θέλω να έχω γεύσεις από κάθε είδους δουλειά; Ότι ζούμε πλέον σε καθεστώς τρόμου μήπως ξεσηκωθούν όλοι με το παραμικρό; Μήπως βρισκόμαστε όλοι μαζί σε παράκρουση; Μήπως να παραδεχθώ ότι πρέπει να είμαστε υπέρ της λογοκρισίας; Για αν αρχίσω να κάνω αυστηρή κριτική στον Σεφερλή, τι να πω μετά για τις δήθεν κουλτουροειδείς απόπειρες πολλών με τις κάθε είδους ασχήμιες επί σκηνής;» ήταν ακόμη μία απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Σχόλιο για τη συμμετοχή του Σπύρου Μπιμπίλα στο «Super Mammy» έκανε και ο γνωστός ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, ο οποίος απαντώντας στην παραπάνω τοποθέτηση του ηθοποιού, έγραψε στο Twitter: «Ο Σπύρος Μπιμπίλας που για χρόνια ήταν η αδερφή που την είχαν του κλώτσου και του μπάτσου έγινε πρόεδρος στο ΣΕΗ και αν πιστέψαμε ότι στηρίζει τα θύματα βιασμού γιατί έχει υπάρξει και ο ίδιος θύμα κάναμε λάθος! Στον πάτο θα φτάσει μαζί με τον Σεφερλή, ήρθε ώρα αγαπητή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA