Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο Συμβούλιο του Survivor το βράδυ της Δευτέρας (4/4) ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να πει με λίγα λόγια την ιστορία του στους συμπαίκτες του και στο τηλεοπτικό κοινό, μιας και είναι από τους πιο καινούριους παίκτες αν και έχει κατορθώσει να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας

Με αφορμή την ερώτηση του Γιώργου Λιανού, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποκάλυψε πως ο πατέρας του δολοφονήθηκε λίγες ημέρες πριν γεννηθεί εκείνος και ο δίδυμος αδερφός του. 

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ηράκλειο στην Κρήτη αφού η μαμά μου είχε πάει στην κηδεία του πατέρα μου, 15 χρονών η μαμά μου και 19 ο μπαμπάς μου. Ήταν ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και επέστρεφε από την προπόνηση και κάποιος τον σκότωσε και η μαμά μου έγκυος σε εμένα και τον αδερφό μου πήγε στην κηδεία του. Τέσσερις μέρες μετά μας γέννησε μαζί με τον δίδυμο αδερφό μου και μεγαλώσαμε πάρα πολύ φτωχά σε ένα πολύ φτωχό σπίτι στην Κρήτη. Μας έφερνε η γειτονιά φαγητό γιατί η μάνα μου δούλευε καθαρίστρια, μέχρι και σήμερα δουλεύει», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA