Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή Super Κατερίνα προχώρησε η πρωταγωνίστρια της επιτυχίας του Alpha «Σασμός», Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Η νεαρή ηθοποιός, η οποία έχει κερδίσει τη συμπάθεια του Twitter από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της σειράς, μίλησε για την προσωπική της ζωή, την καριέρα της, αλλά και αυτά που θα δούμε στη συνέχεια του Σασμού.

Διαβάστε ακόμη: Αποχώρηση από τον «Σασμό» - Το «αντίο» μέσω Facebook

«Πιστεύω και θέλω στο τέλος η Αργυρώ και ο Αστέρης να είναι μαζί. Νομίζω αυτό θέλουν και οι σεναριογράφοι. Δεν θα δεχτεί την αθώωση του Αστέρη, έχει άρνηση, δεν μπορεί να το πιστέψει. Αυτό που την νοιάζει είναι ότι ο αδερφός της είναι νεκρός. Θα της πάρει πολύ καιρό να το ξεπεράσει και να το διαχειριστεί. Θα ήθελα να συνεχιστεί ο Σασμός και την επόμενη σεζόν. Κάποιοι από τους φόνους που θα συμβούν θα είναι και σε πρωταγωνιστικούς ρόλους» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Έχω δυσκολευτεί σε δουλειά μου. Δεν έχω βιώσει κάτι ακραίο, αλλά έχω νιώσει ότι δεν ήθελα να πάω στη δουλειά για να μη δω τα μούτρα κάποιου. Εννοείται και καθαρίζει ο χώρος μας. Δεν έχω συνεργαστεί με κάποιον από τους κατηγορούμενους αλλά πριν γίνει αυτό που έγινε με τον Πέτρο Φιλιππίδη μου είχε κάνει πρόταση. Από ένα ένστικτο δεν δέχτηκα. Δεν ήθελα να το κάνω, κάτι μου είπε να κρατηθώ. Δεν μου έδειξε κάτι, ήταν ευγενέστατος» αποκάλυψε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

«Δεν είμαστε πολλά χρόνια μαζί με τον σύντροφό μου, δυόμιση χρόνια. Μου λέει τη γνώμη του, τα συζητάμε και εγώ του λέω τη δική μου για αυτά που κάνει. Είναι σκηνοθέτης αλλά και να ήταν ηθοποιός δεν θα είχαμε ανταγωνισμό. Στον άνθρωπο είναι. 

Δεν έχω σκεφτεί αν θα ήθελα να κάνω έναν μυστικό γάμο. Μπορεί να μου έρθει να κάνω ένα μεγάλο πάρτι και όποιος το έμαθε, το έμαθε. Δεν ξέρω πως θα μου τη βαρούσε. Θα ήθελα να γίνω κάποια στιγμή μητέρα, αλλά δεν το σκέφτομαι. Τώρα είμαι 29 και μου λένε ότι φαίνομαι μεγαλύτερη στην τηλεόραση» ανέφερε σχετικά με την προσωπική της ζωή.

«Έχω παρακολουθήσει πάρα πολύ την υπόθεση στην Πάτρα. Σε σημείο εμμονικό, πρέπει να σταματήσω. Βλέπω εφιάλτες, είναι αδιανόητο. Αν έχει γίνει δεν το χωράει ανθρώπινος νους, είναι φρικτό», είπε η πρωταγωνίστρια του Σασμού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA