Μενού
  • Α-
  • Α+

«Απασφάλισε» ο Αντώνης Κανάκης το βράδυ της Πέμπτης (7/4). Ο παρουσιαστής μέσα από το «Ράδιο Αρβύλα» αναφέρθηκε, για ακόμη μια φορά, στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του.

Διαβάστε ακόμη: Η Νικολέττα Ράλλη ξεσπά για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Φτάνει πια, είναι περίοδος πένθους και σιωπής»

Ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα και τον τρόπο που εκπομπές, δελτία ειδήσεων και δημοσιογράφοι χειρίζονται το συγκεκριμένο θέμα. «Κλείστε τα αυτιά σας! Φτάνει, παιδιά, φτάνει!

Είναι τρέλα αυτό που γίνεται, είναι έγκλημα. Είναι έγκλημα στο έγκλημα και βιασμός στις ψυχές μας. Φτάνει! Θα το σκίσουν, θα το τραβήξουν, θα το βομβαρδίζουν μέχρι εκεί που δεν παίρνει στον βωμό της τηλεθέασης» είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης απευθυνόμενος στους τηλεθεατές. «Φτάνει! Αρρωσταίνει η κοινωνία. Αυτοί δεν έχουν το αίσθημα που χρειάζεται για να πουν φτάνει. Πείτε το εσείς το “φτάνει”. Φτάνει! Δεν αντέχεται άλλο» τόνισε ο Αντώνης Κανάκης και λίγη ώρα αργότερα καληνύχτισε το τηλεοπτικό κοινό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA