Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έκανε την ανατροπή και παρέμεινε στο Survivor την προηγούμενη Τετάρτη με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μία από τις πιο δυνατές παίκτριες φέτος, να αποχωρεί και όπως φάνηκε, αυτή η εξέλιξη δεν άρεσε καθόλου στην ομάδα του. 

Στο τρέιλερ για το επεισόδιο του Survivor που θα προβληθεί το Σάββατο (9/4) οι κακές σχέσεις με τους συμπαίκτες του στην Μπλε ομάδα με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να παραπονιέται πως δεν τον ρωτάνε καν αν θέλει να φάει και να τους κατηγορεί ότι του κάνουν συνεχώς επίθεση. Ο Άρης Σοϊλέδης θεωρεί πως ο Εμμανουήλ προσπαθεί να θυματοποιηθεί για να γίνει αρεστός στο τηλεοπτικό κοινό, δείχνοντας την αντίθεσή του για αυτή την «τακτική»

Προβλήματα, όμως, θα έχει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και με τον Νίκο Γιάννη της Κόκκινης ομάδας κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος για το πρώτο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας αφού ο παίκτης των Κόκκινων θα τον κατηγορήσει ότι του έριξε χώμα στο πρόσωπο στην αναμέτρησή τους με αποτέλεσμα να ακολουθήσει πολύ άσχημος καυγάς. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA