Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ομάδα των μπλε έχασε τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας στο Survivor. Οι παίκτες της ομάδας παρά το γεγονός ότι τα έδωσαν όλα για να πάρουν εισιτήριο για την ένωση, την οποία ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, τελικά δεν τα κατάφεραν απέναντι στους Κόκκινους. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ζήτησε από τους συμπαίκτες του να μην τον βγάλουν υποψήφιο για να ζήσει την ένωση και επικράτησε πανικός! 

«Δεν μπορώ άλλο ρε φίλε! Αλήθεια σου λέω… Έχω τρελαθεί κάθε φορά να μιλάμε όλοι και να πετάγεσαι εσύ! Κάθε φορά! Πραγματικά δεν μπορώ να σε ακούω άλλο» σημείωσε με ένταση ο Γιώργος Ταλάντσεβ. Την ίδια άποψη, βεβαίως, με τον παίκτη της Μπλε ομάδας στο Survivor είχε και ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος και πρόσθεσε, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, πως «μας έχει κουράσει πραγματικά και δεν αντέχουμε άλλο αυτόν τον άνθρωπο. Δεν τον αντέχουμε».

Τελικά, οι συμπαίκτες του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ δεν τον άκουσαν και τον έβγαλαν μέσα από την κάλπη υποψήφιο προς αποχώρηση.

«Το περίμενα. Νιώθω αδιάφορα, βαριέμαι και πλήττω. Κάθε εβδομάδα είμαι υποψήφιος. Το περίμενα, γι’ αυτό και μιλάω έτσι όπως μιλάω. Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες σαν και μένα. Αυτή τη βδομάδα θεωρώ το αποτέλεσμα πολύ άδικο» είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μετά το αποτέλεσμα της κάλπης. 

Ακόμα ένας υποψήφιος προς αποχώρηση. 

Η Σοφιάννα Αβραμάκη πήρε την ασυλία αυτής της εβδομάδας και είναι η πρώτη παίκτρια που θεωρείται σίγουρη για την ένωση. Στο σημερινό επεισόδιο θα «δώσει» ακόμα έναν υποψήφιο από την Μπλε ομάδα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA