Μενού
  • Α-
  • Α+

Φοβερά και τρομερά γίνονται στο Survivor όπου, πλέον, Μπλε και Κόκκινοι έχουν ενωθεί με ένα και μόνο σκοπό. Να διώξουν από το reality τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και έκαναν, μάλιστα, και έκκληση στο τηλεοπτικό κοινό προκειμένου να εκδιωχθεί ο συγκεκριμένος παίκτης! Ο τελευταίος μεγάλος τσακωμός είχε με τον Τάκη Καραγκούνια για το φαγητό.

«Θεατρίνε, δεν ντρέπεσαι! Μην ξαναμιλήσεις για το παιδί μου. Ως εδώ άχρηστε!» ξέσπασε ο Τάκης Καραγκούνιας και στη συνέχεια απευθύνθηκε στο τηλεοπτικό κοινό, παρακαλώντας να μην το κρατήσουν: «Αφήστε μας να χαρούμε την ένωση κι ένα παιχνίδι επιβίωσης. Στείλτε κάπου αλλού αυτόν τον κύριο. Σεβαστείτε». Στη συνέχεια ακολούθησε δεύτερος γύρος με τον Σπύρο Μαρτίκα να βγαίνει εκτός εαυτού: «Ντροπή της κοινωνίας, αλήτη! Βλέπουν οι ανιψιές μου». Ο Κωνσταντίνος από την πλευρά του δείχνει... απτόητος και μίλησε για bullying που δέχεται καθημερινά.

Αυτοί είναι οι τέσσερις που βγήκαν στον «τάκο»

Το βράδυ της Δευτέρας, στο δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία και πάλι οι κόκκινοι ήταν αυτοί που ηττήθηκαν και έπρεπε να ψηφίσουν τον παίκτη που θεωρούν πιο αδύναμο. Λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας, οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα ακόμα μια φορά με τον Κωνσταντίνο κι οι χαρακτηρισμοί έπεφταν βροχή. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στο συμβούλιο του νησιού με τον Γιώργο Λιανό να προσπαθεί να ηρεμήσει την κατάσταση.

Τελικά υποψήφιος προς αποχώρηση μέσω της ψηφοφορίας βγήκε ο Νίκος Αντωνόπουλος. Στη συνέχεια η Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία είχε κερδίσει την ατομική ασυλία για την μπλε ομάδα του Survivor, έδωσε στον τάκο την Στέλλα Ανδρεάδου ενώ αντίστοιχα ο Στάθης Σχίζας ψήφισε για αποχώρηση τον Νίκο Γιάννη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA