Μενού
  • Α-
  • Α+

Τρίτη σήμερα με πολλά φρέσκα νέα στο Τηλεκοντρόλ. Μετά από μέρες έχουμε έντονο τηλεοπτικό παρασκήνιο, προγράμματα που έρχονται, αλλά και πρόσωπα που συζητιούνται έντονα. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Trailer: Γιατί «λυγίζει» ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση οι παίκτες

Πρεμιέρα για τη νέα σειρά του Καπουτζίδη 

Η νέα steaming πλατφόρμα του ANT1, το ANT1+ έκανε πρεμιέρα σήμερα και μαζί της έφερε και τη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη. Οι «Σέρρες» με πρωταγωνιστή τον Πάνο Νάτση που σκοτώθηκε μερικούς μήνες πριν σε τροχαίο δυστύχημα με τη  μηχανή του, βρίσκονται ήδη on air για όποιον αποφασίσει να κάνει εγγραφή στη συνδρομητική υπηρεσία του καναλιού (κόστος 4,99 ευρώ). 

Ανάμεσα στους ηθοποιούς της σειράς είναι και οι Γιώργος Γάλλος, Λένα Δροσάκη, Μαριλού Κατσαφάδου και Γιούλη Τσαγκαράκη. Όπως διαβάζουμε στην περίληψη του πρώτου επεισοδίου στο ΑΝΤ1+, «ο Οδυσσέας, ο Θωμάς και η Νάνσυ επιστρέφουν στις Σέρρες για να σταθούν στο πλευρό του πατέρα τους, Λευτέρη. Για τον Οδυσσέα και τον Λευτέρη, ο γυρισμός αυτός θα σημάνει και την επιστροφή τους σε δύο ρόλους που έχουν ξεχάσει εδώ και καιρό». 

Αναβαθμίζεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

https://www.instagram.com/p/Cb-GNncMj6Z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Καθόλου άσχημα δεν τα πήγε στην παρουσίαση του μαγειρικού ριάλιτι «Κάτι Ξαναψήνεται» στον ΣΚΑΪ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αυτό το είδαν και οι υπεύθυνοι του σταθμού κι έτσι θέλουν να της δώσουν έναν καλύτερο ρόλο στην επόμενη σεζόν, βγάζοντάς την από τις κουζίνες. Η ξανθιά παρουσιάστρια θα αφήσει τις κουτάλες και θα φορέσει τα καλά της, μιας και όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει την παρουσίαση του My Style Rocks, το οποίο θα επιστρέψει τα απογεύματα στον ΣΚΑΪ. Για να δούμε.

Το GNTM θέλει Λάκη Γαβαλά

Η αλήθεια είναι πως δεν τον θέλει μόνο το GNTM, αλλά και εμείς θα θέλαμε να δούμε τον Λάκη Γαβαλά να κάθεται στη θέση του κριτή δίπλα από τη Βίκυ Καγιά. Η αποκάλυψη για το συγκεκριμένο θέμα έγινε από την Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τρίτης (12/4) μέσα από την εκπομπή Happy Day του Alpha και αμέσως έκανε πολλούς να ανυπομονούν για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Όπως έχουμε ήδη γράψει, ο νέος κύκλος του σόου μόδας του Star θα έχει πολλές αλλαγές. Μέρος θα πάρουν μόνο κορίτσια, ενώ θα αλλάξει ριζικά και η κριτική επιτροπή. Οι Άγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός και Ζενεβιέβ Μαζαρί πιθανότατα θα αφήσουν τις θέσεις τους, με τους ιθύνοντες της παραγωγής να αναζητούν τους αντικαταστάτες τους. Μία από αυτές θα είναι φυσικά και η Βίκυ Καγιά, η οποία επιστρέφει. 

Το «The Clinic» έρχεται στον ΑΝΤ1

Έχει πάρει φόρα το κανάλι του Αμαρουσίου. Στο ANT1+ θα δούμε σύντομα κι ακόμη ένα πρότζεκτ, το οποίο έρχεται από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από το Βέλγιο. Πρόκειται για τη σειρά The Clinic, η οποία περιγράφει καθημερινές δύσκολες στιγμές σε ένα νοσοκομείο μέσα από τα μάτια 4 γιατρών και μίας νοσοκόμας. Η παραγωγή θα ξεκινήσει μέσα στην Άνοιξη με στόχο να γυριστούν 60 επεισόδια τα οποία θα προβληθούν εντός 2022 από τον ΑΝΤ1.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA