Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί ο Νίκος Αντωνόπουλος να αποχώρησε το βράδυ της Τετάρτης (13/4) από το Survivor, αλλά για ακόμα ένα επεισόδιο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ήταν αυτός που πρωταγωνίστησε στο Συμβούλιο του Νησιού. Μάλιστα, αυτή τη φορά οι ατάκες που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του καυγά του στην μπλε ομάδα ήταν απολαυστικές και δε γινόταν να πέσουν κάτω.  

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Έφυγε ο Νίκος Αντωνόπουλος και το... σήριαλ Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θα έχει κι άλλα επεισόδια

Απευθυνόμενος στον Τάκη Καραγκούνια ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ του είπε «Για σένα είχαν πει ότι είσαι ο καινούργιος Βαλάντης», ενώ διευκρίνισε πως σε εκείνον δεν του αρέσει καθόλου να τον συγκρίνουν με άλλους παίκτες, όπως με τον Ντάνο. Αυτή η ατάκα μάλλον έστειλε αδιάβαστους τους Μπλε, αλλά και τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος ζήτησε να του διευκρινίσει τι εννοεί. 

«Δεν μ’ αρέσει καθόλου να με συγκρίνουν με τον Βαλάντη, με τον Ντάνο, με τη Μυριέλλα γιατί τα έχω ακούσει όλα αυτά τα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά ο Εμμανουήλ, με τον Άρη Σοϊλέδη να προσθέτει - απευθυνόμενος σε όλους - πως «Σήμερα το ακούσαμε και αυτό. Εγώ και ο Ντάνος είμαστε μόνοι μας στις καλύβες». 

Η απάντηση που ήρθε από τον Γιώργο Ταλάντσεβ ήταν αρκετά καυστική αφού απευθυνόμενος στον Εμμανουήλ του είπε «Δεν έχεις καμία σχέση με τον Ντάνο, αδερφέ. Νομίζω πως ο Ντάνος προσβλήθηκε αυτή τη στιγμή».

Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν πτοήθηκε και συνέχισε λέγοντας πως «Νομίζω ότι υπάρχει σθένος απέναντί μου, πολλή ένταση, μόνο και μόνο επειδή λέω την αλήθεια και μπορώ να μιλάω και να υπερασπιστώ τον εαυτό μου». Σε εκείνο το σημείο η Σοφιάννα θέλησε να τον διορθώσει, λέγοντάς του ότι η σωστή λέξη για την περίσταση είναι «μένος» αν και εκείνος την αγνόησε απαντώντας της πως θα το λέει όπως θέλει εκείνος.

Ο επίλογος σε αυτό τον επικό διάλογο δόθηκε από τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος θα μπορούσε να πει κανείς από τον τρόπου που εκφράστηκε ότι μάλλον έδωσε «ευχή και κατάρα» να παραμείνει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο παιχνίδι, ώστε μετά την ένωση να τον γνωρίσουν καλύτερα και οι Κόκκινοι και να καταλάβουν για ποιο λόγο έχει φτάσει η κατάσταση στα άκρα στην μπλε ομάδα.

«Δε θέλω να φύγει, θέλω πάρα πολύ να μείνει για να καταλάβουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι απέναντι γιατί κάποιοι με κοιτάνε με απορία, κάποιοι συμφωνούν με αυτά που λέει, σας παρακαλώ, θέλω πάρα πολύ να μείνει να δείτε τι θα πάθετε. Ειλικρινά σας το λέω με πολλή αγάπη, θα πάθετε σοκ», είπε χαρακτηριστικά ο Άρης Σοϊλέδης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA