Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα από τα καλύτερα τηλεπαιχνίδια που έχουμε δει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει τη Δευτέρα του Πάσχα στις 20:00 στον ΑΝΤ1. O λόγος φυσικά για το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», το οποίο θα βλέπουμε πλέον με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πόσα και πόσα απογεύματα είχαμε περάσει κάποτε, προσπαθώντας να απαντήσουμε σωστά από το σπίτι τις ερωτήσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου;

Διαβάστε ακόμη: Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος - Στη δημοσιότητα το τρέιλερ με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Σίγουρα οι παλαιότεροι το θυμούνται και μάλιστα καλά. Βέβαια, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το άγχος και την αγωνία που ένιωθαν οι παίκτες, οι οποίοι βρίσκονταν απέναντι από τον παρουσιαστή και απαντούσαν τις ερωτήσεις μέχρι να φτάσουν στο εκατομμύριο (ή στις 150.000 ευρώ λίγο αργότερα).

Με αφορμή, λοιπόν, την επιστροφή του ιστορικού τηλεπαιχνιδιού, γυρνάμε τον χρόνο πίσω και πηγαίνουμε στο 2003. Τότε ο Στέλιος Στεργίου κατάφερε να κάνει δικό του το μεγάλο έπαθλο της εκπομπής, ωστόσο η αντίδρασή του στην τελική ερώτηση έχει μείνει αξέχαστη.

Η τελευταία ερώτηση που του έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν: «Ποιο από τα παρακάτω - περιστέρι, κλαδί ελιάς, Ολυμπιακή Φλόγα, Ολυμπιακοί Κύκλοι - δεν απεικονίζεται στο σύμβολο της Ολυμπιακής Εκεχειρίας;». O 25χρονος τότε παίκτης απάντησε φουλ αγχωμένος το «κλαδί ελιάς» και μέχρι ο παρουσιαστής να ανακοινώσει ότι η απάντησή του ήταν σωστή, πέρασε από 40 κύματα.

Άρχισε να βγάζει άναρχες κραυγές, να λυγίζει, να κλαίει, να δηλώνει πως «έδωσα όρκο στη μάνα μου και είναι ιερός» και μετά πως «έδωσα όρκο στον τάφο της γιαγιάς μου». Όπως καταλαβαίνετε ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν ήταν καθόλου προετοιμασμένος για αυτές τις αντιδράσεις.

Μόλις έμαθε πως η απάντησή του ήταν η σωστή και κέρδισε τις 150.000 ευρώ πανηγύρισε έξαλλα. Του έφυγε όλο το άγχος, ενώ ούρλιαξε πως «αφού δεν πάθαμε τίποτα τώρα...». Τον καταλαβαίνουμε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA